2777
2789
عنوان

سقط بچه

172 بازدید | 15 پست

سلام . دوستان باردار هستم ، حدود یک ماهمه ، چون ناخواسته بوده و من شرایط نگه داشتنشو  ندارم ، دو گرم زعفران خوردم که بیفته ، ولی خبری نشد ، کسی بوده که در دوران بارداری این اندازه زعفران خورده باشه و بچه اش دچار اختلال شده باشه ، ذهنم مشغوله  حالا که نیفتاده ، نکنه یه بچه ناقص بدنیا بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زعفران تاثیری نداره 

بچه دارید؟

خیلی سخته امیدوارم بهترین تصمیم و بگیری

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

عزیزم درسته خیلی سخته ولی خیلی کار بدی کردی من الآن بیماری قلبی دارم یسری دارو هم مصرف میکنم و باردارم یه چشمم اشکه یه چشمم خون چون نمیدونم داروها چه عوارضی ممکنه داشته باشن یا بارداریم قراره چجوری سپری شه چرا انقدر ناشکری و با بدن سالم خیلی راحت به سقط فکر می کنید چشمام باز نمیشه انقدر اشک ریختم توروخدا ناشکری نکن و دل به حکمت خدا بسپار فکر نکنم تاثیر بدی رو جنین داشته باشه فقط باعث سقط میشه که الحمدالله برا شما نشده 

سقط با زعفرون خیلی خطرناکه عزیزم 

خیلی بده ، حس میکردم بدنم آتیش گرفته ، سرگیجه شدید

.  هر دکتری میرم ، قبول نمیکنه ،   ناشکر نیستم ولی بدنیا بیاد بجز حسرت چیز دیگه ای نصیبش نمیشه

خیلی بده ، حس میکردم بدنم آتیش گرفته ، سرگیجه شدید .  هر دکتری میرم ، قبول نمیکنه ،  &nbs ...

انقدر بگرد تا یه دکتر پیدا بشه

خونگی واقعا خطرناکه ☹️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜