سلام . دوستان باردار هستم ، حدود یک ماهمه ، چون ناخواسته بوده و من شرایط نگه داشتنشو ندارم ، دو گرم زعفران خوردم که بیفته ، ولی خبری نشد ، کسی بوده که در دوران بارداری این اندازه زعفران خورده باشه و بچه اش دچار اختلال شده باشه ، ذهنم مشغوله حالا که نیفتاده ، نکنه یه بچه ناقص بدنیا بیارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم درسته خیلی سخته ولی خیلی کار بدی کردی من الآن بیماری قلبی دارم یسری دارو هم مصرف میکنم و باردارم یه چشمم اشکه یه چشمم خون چون نمیدونم داروها چه عوارضی ممکنه داشته باشن یا بارداریم قراره چجوری سپری شه چرا انقدر ناشکری و با بدن سالم خیلی راحت به سقط فکر می کنید چشمام باز نمیشه انقدر اشک ریختم توروخدا ناشکری نکن و دل به حکمت خدا بسپار فکر نکنم تاثیر بدی رو جنین داشته باشه فقط باعث سقط میشه که الحمدالله برا شما نشده