2777
2789
عنوان

سقط بچه

165 بازدید | 15 پست

سلام . دوستان باردار هستم ، حدود یک ماهمه ، چون ناخواسته بوده و من شرایط نگه داشتنشو  ندارم ، دو گرم زعفران خوردم که بیفته ، ولی خبری نشد ، کسی بوده که در دوران بارداری این اندازه زعفران خورده باشه و بچه اش دچار اختلال شده باشه ، ذهنم مشغوله  حالا که نیفتاده ، نکنه یه بچه ناقص بدنیا بیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفران تاثیری نداره 

بچه دارید؟

خیلی سخته امیدوارم بهترین تصمیم و بگیری

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بیشتر ببینید

عزیزم درسته خیلی سخته ولی خیلی کار بدی کردی من الآن بیماری قلبی دارم یسری دارو هم مصرف میکنم و باردارم یه چشمم اشکه یه چشمم خون چون نمیدونم داروها چه عوارضی ممکنه داشته باشن یا بارداریم قراره چجوری سپری شه چرا انقدر ناشکری و با بدن سالم خیلی راحت به سقط فکر می کنید چشمام باز نمیشه انقدر اشک ریختم توروخدا ناشکری نکن و دل به حکمت خدا بسپار فکر نکنم تاثیر بدی رو جنین داشته باشه فقط باعث سقط میشه که الحمدالله برا شما نشده 

سقط با زعفرون خیلی خطرناکه عزیزم 

خیلی بده ، حس میکردم بدنم آتیش گرفته ، سرگیجه شدید

.  هر دکتری میرم ، قبول نمیکنه ،   ناشکر نیستم ولی بدنیا بیاد بجز حسرت چیز دیگه ای نصیبش نمیشه

خیلی بده ، حس میکردم بدنم آتیش گرفته ، سرگیجه شدید .  هر دکتری میرم ، قبول نمیکنه ،  &nbs ...

انقدر بگرد تا یه دکتر پیدا بشه

خونگی واقعا خطرناکه ☹️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜