2821
2789
عنوان

افسردگی شدید

127 بازدید | 20 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

دوستان من افسردگی بسیار شدید گرفتم به خاطر اینکه قیافم اصلا خوب نیست . باورتون نمیشه روم نمیشه با بقیه صحبت کنم به خاطر این موضوع .

تو رو خدا کمکم کنید . میدونم هیچ کمکی نمیشه کرد . اصلا میخوام زندگی رو بزارم کنار . هر روز هر روز هر روز افسردگی و ناراحتی به خاطر خواست خدا . خدایا تو واقعا عادل نیستی من دارم عذاب می کشم کاش اصلا به دنیا نمی اومدم .

آره واقعا ، خدا عادل نیست 🤧😑

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر آدمی زیباست شاید از نظر خودش زیبا نباشه ولی از نظر فردی که دوستش داره اون خانم یا آقا زیباترینه هیچ وقت بخاطر چهره خجالت نکش دنیا با نابرابریش قشنگه همه نباید یه شکل باشن البته هرچی خدا آفریده زیباست ناشکر نباش💐

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

سلام عزیزم. به نظر من آدم هیچ وقت نباید برای چیزی که خودش در اون نقشی نداشته افسوس بخوره

زیبایی فقط به ظاهر نیست. باید روی اعتماد به نفست کار کنی. شاد باشی هدف داشته باشی مهربون باشی

بارها و بارها آدم هایی رو دیدیم که در نگاه اول جذابند وقتی چند بار باهاشون رفت و آمد میکنیم ازشون متنفر می‌شویم

برعکس این قضیه هم صادقه

انرژی منفی نده اونم برای کسی ک افسردگی شدید داره

جزو کاربرای انرژی مثبتم 

تاپیک هامو ببینی متوجه میشی :) 

الان من تا صبح براش بگم ، نه اشتباه میکنی اون گوش نمی‌ده ، پس بهتره باهاش احساس همدردی کنیم 🙃

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
نگو اینطوری 

تلخه ولی ؛ واقعیته عزیزم 🙂

واقعیت نیس  مطمئن باش اگر تو زندگی برات کم گذاشته یه روزی یه حایی جبران میکنه

فعلا که ۲۲ ساله جبران نکرده ...

هیچ وقت ناامید نشدم ازش ، ولی دیگه مثل قبل قبولش ندارم 

فعلا که ۲۲ ساله جبران نکرده ... هیچ وقت ناامید نشدم ازش ، ولی دیگه مثل قبل قبولش ندارم 

مطمین باش و جبران میکنه حتی اگه این دنیا نکرد اون دنیا حتماً جبران سختی هایی که کشیدیو میکنه

خدایا بسهه دیگهههه ...

جزو کاربرای انرژی مثبتم  تاپیک هامو ببینی متوجه میشی :)  الان من تا صبح براش بگ ...

اره تاپیکاتو دیدم . بخاطر همین تعجب کردم. استارتر هم بره  ببینه میگه این همه انرژی مثبت  اینحوری میگه پس الکی همش بدبختی و منفی این دنیا. من حقیقتش  خوندمش دلم خالی شد ی لحظه چ برسه ب کسی ک افسرده س .همدردی با تایید کردن فرق داره انرژی منفی رو با مثبت از بین میره