2777
2789

تاپیکای قبلم گفتم شوهرم اعتیاد به شیشه داره بردیمش کمپ تااومد دوباره رفت زد و حالا توخونه داره ترک میکنه ۷روزه نکشیده ولی متادون میخوره

پارسالا یشب که رو شیشه بود و منم خواب بودم گوشی منو برداشتبوددریکاوری کرده بود چندتااستیکر به شکل عکس درومده بودن مثلا یکیش یه پسری بود که گل پرتاب میکرد و ... یکیش عکس شوهر یه خانمی بود تو گروه خیاطی که براش پیرهن دوخته بود و عکسشو تو گروه گذاشتبود و ...دوسه تا عکس دیگه که من اصلا نمیدونم از کجااومده بودن مال چه زمانی بوده چون ریکاوری کرده بود، بعد رفت کمپ اومد بمن گفت برات جبران میکنم زندگی قشنگتری برات درست میکنم 

ولی رفت دوباره کشید و دیشب توخونه باباش ابروی منو برد گف تو گوشیش پر عکس مرد بود یا گف من اعتیاددارم یا گفت دزدم دروغگوام

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه آدمی که تا سرکوجه میخواج برم بهش میگم

خوب جواب محبتا و احترامایی کهوبراش قائل بودمو گذاشت کف دستم 

میخوام بگم حاشا به غیرتت شاید چندصباح دیگه من زن تونباشم اما مادر بچت که هستم

شایدم بی غیرت معتاد میشه

اونم هست ولی واقعا برام سوال میگفتن ادم معتاد بی غیرت میشه یعنی چی که دیشب فهمیدم

بله ، بی غیرت به اون شکل که اولویتش مصرف مواد هست و براش مهم نیست مثلا بچه اش مریضه یا خانمش شرایط بدی داره یا پدر مادرش تو وضع خوبی هستن یا نه ، اول شخص زندگیش مواد میشه و مصرفش ، بقیه براش حکم اشیا رو پیدا می‌کنن 

کلا مغزشون تعطیل میشه غیرت که دیگه هیچ... 

جالبه مادرش میگه یکاری کردید به هم بی اعتماد شدیددیگه

بله ، بی غیرت به اون شکل که اولویتش مصرف مواد هست و براش مهم نیست مثلا بچه اش مریضه یا خانمش شرایط ب ...

چیکار باید بکنم؟نمیتونم از بچم دل بکنم

خخخ حالبتر هم اینکه اقایون معتاد یه جوری هم فلسفه بافی میکنن که یکی نمیدونه فکر ميکنه تخصص خاصی دار ...

عیبی نداره ولی خدا که هست

چیکار باید بکنم؟نمیتونم از بچم دل بکنم

متأسفانه آدم معتاد که ترک نمیکنه ، یعنی پیر و مریضت می‌کنه و آخرم دوباره تو اکثر مواقع میره سراغ مواد ، بچه ات رو به خودت نمیدن با توجه به سابقه کمپ بودنش؟