2777
2789

رادیولوژی اصفهان شهریه پرداز قبول شدم ،خانوادم میتونه هزینشو یجوری بده ، خودم هم شهرشو خیلی دوست دارم ولی همش میگم کاش داروسازی قبول شده بودم😭😭😭

پشت کنکوری بودم البته همین رشته رو  صد در صد دولتی  قبول میشدم ولی اونقدر من دو دل بودم که برم دانشگاه یا باز پشت کنکور بمونم که مشاور گفت میتونی  شهریه پرداز بزنی تا اگه خواستی کنارش بتونی بدون انصراف  برای کنکور هم بخونی 

من اینقدر شک داشتم که تا ۲ ساعت اخر اصلا رادیولوژی رو وارد دفترچم نکردم 

۲ ساعت اخر برق گرفت منو چندتا رشته شهریه پرداز زدم

خیلی به خاطر کنکور اذیت شدم دارم دیوونه میشم و هیچکس نمیتونه حال منو درک کنه،من با وجود تحمل کلی فشار روحی و روانی  نتونستم به هدفم برسم الان برم دانشگاه همین رشته رو هم بخونم کلی حسرت تو دلم میمونه

اگه هم نرم دانشگاه باید دوباره فشار روانی کنکور ،کلی استرس و  حرف مردم و تحمل کنم 

هردوتاش دردناکه کاش مردن ممکن بود😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میکردی اونجا قطعا دارو میاوردی💔 ولی عیب نداره بابا  من خودم رادیو زیاد دوست ندارم هوشبری ...

نه عزیزم انتخاب رشته دانشگاه  ازاد  دارو و پزشکی  و دندون با سراسریه و من قبول نشدم

پیراپزشکی ها دفترچه ازاد  دارن

کاش میکردی اونجا قطعا دارو میاوردی💔 ولی عیب نداره بابا  من خودم رادیو زیاد دوست ندارم هوشبری ...

😔  خیلی سخته  نرسیدن به ارزوت درحالیکه عده دیگه تونستن بهش برسن

نه عزیزم انتخاب رشته دانشگاه  ازاد  دارو و پزشکی  و دندون با سراسریه و من قبول نشدم ...

اها ببخشید متوجه شدم

برو رادیو انشاءالله موفق باشی🥰

ولی رتبه تاپی داری اگه بتونی بخونی قطعا بهتر از اینم میشه من میگم برو بعد سال دیگه کنکورم بده ، البتع اینم سخته خیلی زحمت میخواد

😔  خیلی سخته  نرسیدن به ارزوت درحالیکه عده دیگه تونستن بهش برسن

بی خیال بابا

منم قبول نشدم الان به خانوادم بگن خیلی ها مسخرم میکنن ولی با افتخار میگم چون من تلاشم کردم و بیشتر از این توان ندارم پس آیندم ادامه میدم خودت دوست داشته باش وجودت که ارزشمنده نه کاری که قراره در آینده انجام بدی❤️🥰💖

اها ببخشید متوجه شدم برو رادیو انشاءالله موفق باشی🥰 ولی رتبه تاپی داری اگه بتونی بخونی قطعا بهتر ...

نه این چه حرفیه ، عذرخواهی لازم نیست

خیلی سخته اصلا نمیدونم چیکار کنم لطفا برام دعا کن از این مرحله درست و سالم عبورکنم به خدا خسته شدم وهیچکس باورش نمیشه چقدر در عذابم

نه این چه حرفیه ، عذرخواهی لازم نیست خیلی سخته اصلا نمیدونم چیکار کنم لطفا برام دعا کن از این مرحله ...

درکت میکنم عزیزم کنکور خیلی عذاب آوره

برات دعا میکنم انشاءالله بهترین اتفاق برات رقم بخوره🥰❤️

بی خیال بابا منم قبول نشدم الان به خانوادم بگن خیلی ها مسخرم میکنن ولی با افتخار میگم چون من تلاشم ...

عزیزم ارزو می کنم بهترینها برات اتفاق بیوفته همین طرز تفکرت نشون میده که چقدر تو انسان باارزشی هستی  ،ای کاش میتونستم مثل تو فکرکنم من ادم سختی هستم خیلی خودمو عذاب دادم تاالان