2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عالیه 

همه جا کارش پیدا میشه 

خواهر من سالها پیش جز اولین ورودی های رشته مشاوره تو ایران بود خیلی برایم مردم رشته عجیبی بود 

وقتی تمام کرد سه جا هم زمان کار میکرد بعد دیگه موندگار شد تو بهزیستی 

البته الان دیگه نزدیکای بازنشستگیشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
سلام مبارکه فقط برا دریافت نتیجه ما نمیتونیم وارد بشیم با رمز عبور فکر میکنم‌رمزش عوض شده باشه چه را ...

همون رمزی که سنجش داده باید بزنی اگه نشد بزن رو فراموشی رمز تا برات دوباره بفرسته 

همون رمزی که سنجش داده باید بزنی اگه نشد بزن رو فراموشی رمز تا برات دوباره بفرسته 

بله زدیم ولی دوباره میاد که رمز عبور جدید  خود را وارد کنیدیعنی خودمون باید رمز وارد کنیم؟

بله زدیم ولی دوباره میاد که رمز عبور جدید  خود را وارد کنیدیعنی خودمون باید رمز وارد کنیم؟

نمیدونم 

برو تو سیستم پاسخگویی سنجش بهشون بگو برات درستش کنن

خدمت همه دوستان سلام . میخواستم از تجربه خودم برای قبولی ارسد مشاوره یه نطلب مهم بگم. یه کتاب هست که هیچ جا معرفی نشده. به نام  مشاوره و راهنمایی نوشته دکتر محمد کاظم حق شناس حدود ۳ هزار تا پرسش و پاسخ  تشریحی داره در موصوعات نظریه ها . شخصیت، مبانی و فنون. به جرآت میتونم بگم تمام منابع اصلی و فرعی و در خودش داره لازم نیست پکیجهای گرون و بخرید . این کتاب و بخونید . بالای ۷۰ در صد تستها رو میزنید.

این کتاب زیر نظر دکتر به پژوه معاون پژوهشی دانشکه روان شناسی تهران نوشته شده. بینظیره اصلا هم پخش نشده توانقلاب پیداش نمی کنی