2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 

حسش نبود 

واسم مهم نبود 

خیلی هم دلم میخواست کرونا بگیرم بمیرم 

ولی اصن نگرفتم😐

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من و دخترم نزدیم دلیلش هم چون اطمینان خاطر ندادند 

به مردم 

من تا از صحت موضوعی بصورت قطع آگاه نشم انجام نمیدم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من سه دوز زدم مادرم و افراد بالای ۵۰ سال خانواده ۴ دوز ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من و شوهرم نزدیم. دلیل خاصی نداشتیم. من خودم میترسیدم راستش. بعد از تزریق واکسن یکی از اطرافیانمون دختر ۱۸ساله بود فوت کرد. هیییچ مشکلی نداشت از قبل. فردای تزریق واکسن یهو سکته می‌کنه و قلبش می ایسته من واقعا نمیدونم دلیلش چی بوده اما همه شایعه کردن بخاطر واکسن بوده. اما درکل خودم میترسم راستش ترجیحم ب نزدن بوده

من و شوهرم نزدیم. دلیل خاصی نداشتیم. من خودم میترسیدم راستش. بعد از تزریق واکسن یکی از اطرافیانمون د ...

منم نه خودم زدم نه گذاشتم همسرم بزنه 

خواستم ببینم بقیه نظرشون چی بوده