2777
2789
آخه عزیزم من همیشه مهمون دارم بایدیه سرویس بخرم دراندازه های مختلف باشه مهمونامون بعضی وفتازیادن بعض ...

قابلمه هم رنگش تیره باشه بهتره چون بیرونش میسوزه همون طور که خودتون گفتید مشکی و دودی و سرمه ای بهتره

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قابلمه تم رنگش تیره باشه بهتره چون بیرونش میسوزه همون طور که خودتون گفتید مشکی و دودی و سرمه ای بهتر ...

ممنون واقعاازراهنماییات ،آره حتمااینکارومیکنم

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

مبارکت باشه گلم ،منظورت قابلمه چدن هست

ممنون ،نه تفلون مارک تابان 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
شایدخنده دار به نظر برسه ولی من با وجود امتحان کردن و داشتن همه نوع قابلمه ای ، غذایی که تو قابلمه ر ...

خنده دار نیست منم اینطوری ام بااینکه اول اصلا نخریده بودم ولی بعدش دوتا سایز سه نفره خریدم وبعدم رفتم دوتا کوچیکترخریدم وسه تاهم مادرم دادسایز بزرگ😍غذاهم زودترجامیفته بنظرم. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ممنون واقعاازراهنماییات ،آره حتمااینکارومیکنم

خواهش میکنم عزیزم 

بعدببخشیدقابلمه های رنگی به مروررنگشون ازبیرون بوسیله شعله گازتیره وخراب نمیشه؟یابایدمشکی بخرم

من مشکی وطوسی دارم،رنگی رو قبول ندارم، حتماحتما داخل وبیرون گرانیت بخر که لک روش نشینه 

شایدخنده دار به نظر برسه ولی من با وجود امتحان کردن و داشتن همه نوع قابلمه ای ، غذایی که تو قابلمه ر ...

اتفاقا عزیزم قابلمه رویی مضراتشم کمتره از قابلمه های تفلون و این جور قرتی بازیا،خرابم نمیشه البته رویی نه آلومینیوم الان بیشتر آلومینیوم هستن اگر کسی نشناسه جای رویی میدن

اتفاقا عزیزم قابلمه رویی مضراتشم کمتره از قابلمه های تفلون و این جور قرتی بازیا،خرابم نمیشه البته رو ...

چجوری میشه تشخیص داد؟

چدن اصل خیلی سنگین و گرونه و فکر کنم فقط یه شرکت هست که تولید میکنه به اسم ( نالینو ) 

قابلمه های شرکت فورته ( forte ) هم خوبه. ما حدودا ۹ یا ۱۰ ساله داریم و راضی هستیم. 

کف قابلمه نباید نازک باشه. حتما ضخیم باشه.