2777
2789
میشه راهنمایی کنی من از دهم شروع کردم ولی نمیدونم چجوری توی مدارس باید بخونم

اگه دهمی زیاد فشار لازم نیست

طبق برنامه قلم چی پیش برو و تست بزن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خودت رو اذیت نکن مخصوصا در مورد خواب فکر نکن با شب بیداری به جایی می‌رسی خوابت رو تنظیم کن که روزی هفت ساعت بخوابی برای بقیه تایم هم برنامه ریزی کن و اینکه اگر میتونی یه مشاور خوب بگیر 

اره بخدااااا من خیلییی خوندممم خیلییی ولی کنترل استرس نداشتم  بخاطر استرس لعنتیییییی گند خورد ...

اخ لعنت ب کنکور.هممونو افسرده کرد داغونمون کرد.من دیگه نمیتونم مثل قبل خوشحال باشم حتی اگه الان دانشگاهی ک میخام رو هم قبول شم خیلی طول میکشه تا روحیم ترمیم شه

اخ لعنت ب کنکور.هممونو افسرده کرد داغونمون کرد.من دیگه نمیتونم مثل قبل خوشحال باشم حتی اگه الان دانش ...

والا بخدا منم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

فقط درس بخون از فرصت‌ها به خوبی استفاده کن چون وقتی که بگذره فقط حسرت میخوری چرا بیشتر درس نخونده ...

منم یه مدت خوندم ول کردم 🥲 اوضاع روحیم داغون بود جوری که حتی بدون کنکورمم قابل تحمل نبود

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
یازدهم

من خودم تو تایم مدرسه نتونستم زیاد بخونم متاسفانه اما کتاب جامعه شناسی رو بهش تو زمان مدرسه رفتنم بهش اهمیت میدادم و زیاد میخوندم و تونستم این درس رو توی کنکور100درصد بزنم..شما یه تابستون پیش رو دارید ازش به بهترین نحو ممکن میتونی استفاده کنی روزی6-7ساعت تابستون بخون(دهم و یازدهمتو سعی کن جمع بندی کنی) و وقتی رفتی دوازدهم چیزایی رو که تابستون خوندی حتما مرور کن.راز موفقیت رتبه برتر ها فقط و فقط مرور هست.الان بنظرم نمیخاد در دوران مدرسه زیاد فشار به خودت بیاری تمرکزت روی یازدهمت باشه چون امتحانا هم نهایی هست خیلی مهمه.البته من رشتتونو نمیدونم ولی اگر تجربی هستی خیلی پر قدرت بخون از تابستون