2777
2789

لایکم کن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخووووون 

توروخدا ببخشید روم به دیوار بی ادبیه معذرت میخوام عفت کلام ندارم ولی

مثه خررررر بخون 

صبح تاشببب بخوون تا حال الان منو نداشته باشی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

فقط درس بخون

از فرصت‌ها به خوبی استفاده کن

چون وقتی که بگذره فقط حسرت میخوری چرا بیشتر درس نخونده چرا بیشتر تلاش نکردی

من الان سال دومی بود که کنکور دادم و اصلا راضی نبودم چون اصلا نخوندم و از فرصت هام استفاده نکردم 

البته پیشمون هم نیستم چون از لحاظ روحی اوکی نبودم و افسردگی داشتم حتی بیرون هم نمی‌رفتم فقط تو گوشی بودم همین.....

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
بخووووون  توروخدا ببخشید روم به دیوار بی ادبیه معذرت میخوام عفت کلام ندارم ولی مثه خررررر بخو ...

دقیقااا..خیلی بخون ک مثل من الان دم اعلام نتایج اینقدر استرس نداشته باشی..خاهشا وارد رابطه با کسی نشو💔خاهشا گوشیتو بزار کن خاهشاا زیاد بخون که قبول شی ارزشش رو داره

دقیقااا..خیلی بخون ک مثل من الان دم اعلام نتایج اینقدر استرس نداشته باشی..خاهشا وارد رابطه با کسی نش ...

اره بخدااااا

من خیلییی خوندممم خیلییی ولی کنترل استرس نداشتم 

بخاطر استرس لعنتیییییی گند خورد به کل ایندم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

و یک چیز دیگه حتما تو آزمون ها شرکت کن و تحلیل کن 

هیچ وقت از شکست تو آزمون ها نترس 

در روز فقط 4 یا 5 کتاب رو برای خواندن انتخاب کن 

اصلا هم سمت رویاپردازی هم نرو که فلان رتبه رو بگیری یا فلان درصد روبزنی

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
دقیقااا..خیلی بخون ک مثل من الان دم اعلام نتایج اینقدر استرس نداشته باشی..خاهشا وارد رابطه با کسی نش ...

میشه راهنمایی کنی من از دهم شروع کردم ولی نمیدونم چجوری توی مدارس باید بخونم

توی مدارس چجوری بخونم؟!

کلاس یازدهم که برو مدرسه 

ظهر تا ۲_۳استراحت کن بخون تا موقع خواب

سال دوازدهمم همینجور 

اگه بعضی درسا معلم خوب نداری 

یا مثلا ی روز کلا درس چرت دارین میتونی نری مدرسه