2777
2789

خودم:

قرمه سبزی،فسنجون،قیمه،کتلت گوشت،کوکوی مرغ،مرغ پلو،کشک بادمجون،شنیسل مرغ،کوکو سبزی،کوکو سیب زمینی به دو مدل،خورشت کنگر،خورشت کرفس،ماکارونی،پیتزا(خمیرش هم خودم درست میکنم)،سمبوسه،املت،جغور بغور،ماهی پلو،سالاد ماکارونی،جوجه کباب،گوشت پلو،عدس پلو،لوبیا پلو،باقالی پلو،کوفته کله گنجشکی،آب گوشت،گوجه پلو،یه جور هم غذا درست میکنم که اسمش رو نمیدونم(خمیر درست میکنم و وسطشو با گوشت چرخ کرده و پیاز و سبزیجات پر میکنم و میذارم تو فر)

دسرها:ژله میوه ای،اسلایس یخچالی،کیک،شیرینی کشمشی،کلوچه گردویی،کِرِم موزی

شیرموز،شیر کاکائو

غذاها و سالادها رو هم تزئین میکنم  

شما چی؟  

تخم مرغ

سالاد ماکارونی 😶

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

ماکارونی فقط😂تو ک از مامان منم بیشتر بلدی

من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام کاربر اقام نیمرویی ک زردش مث شامپوعه🙄

بعداز روشن کردن گاز ابتدا مبلغی بوی موی گز گرفته بلند میشه در این حد نابلدم🙄🙄

ولی کبابی هام خوبه..جوجه کباب، چنچه، کباب لقمه و ماهی دودی و سیرابی کبابی هام عاالیه