2777
2789
عنوان

بنظرتون من حق داشتم یا نه؟

162 بازدید | 12 پست

سلام بچه‌ها ببخشید اگه طولانیه...

یه موردی پیش اومده، روی ذهنم تاثیر گذاشت و منم بعنوان یه همسر به همسرم گفتم...

ولی ایشون با شدت با من برخورد کرد، بهم فحش داد سر اون.

من همیشه ایشون رو استوری میکنم برای چیزای احساسی و ایشون رو تگ میکنم.

اما ایشون فقط توی دایرکت به یه ایموجی ❤️😍 بسنده می‌کنه.

اما خواهرشون اومدن برای یه کلیپ خواهر برادری ایشون رو تگ کرده نوشته همراهمی تکیه گاهمی و فلان...

و همسرم ایشون رو استوری کرده و تگ کرده.

بهش گفتم چرا من همیشه که میذارمت هیچوقت اد استوریم نمیکنی چرا خواهرتو اد استوری کردی؟

عصبانی شد و داد زد و فحش داد که من از این مسائل بدم میاد اونم تگ کردم چون غریبه بود تو زنمی نیاز نداری.

بهش میگم اتفاقا من نیاز دارم تو بهم محبتت رو نشون بدی خواهرت یکیو داره که بهش محبت کنه برگشت و دوباره بهم فحش داد استوریشم پاک کرد که بذار همه بفهمن تو باعث شدی. بخدا اگه برا منم اینکارا رو میکرد اصلا اونو نمی‌دیدم... 

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میبینی واکنش خاصی نداره چرا استوریش میکنی اصلا؟ مکه بچه ای که. میگی خواهرت و چرا اد کردی منو ن ...

چون من همیشه میذارمش اصلا انگار نه انگار اما اونو فورا اد کرد الان همه میگن زنش به اونجاشم نیست برا خواهرش واکنش نشون داد.

چون من همیشه میذارمش اصلا انگار نه انگار اما اونو فورا اد کرد الان همه میگن زنش به اونجاشم نیست برا ...

خب دیکه منم همینو میگم

وقتی میبینی خوشش نمیاد تو هم ااستوریش نکن

ایشونم نباید فوش میداده

محبت فیزیکی و کلامی داره توی حالت عادی؟

امید بذر هویت ماست 💚🌱
خب دیکه منم همینو میگم وقتی میبینی خوشش نمیاد تو هم ااستوریش نکن ایشونم نباید فوش میداده محبت فیز ...

نه محبت کلامی اصلا نداره از طریق کاراش محبتش رو‌نشون میده ولی اینکه برای استوری اون ارزش قایل شد برای من نه این برام سنگین بود.

خب دیکه منم همینو میگم وقتی میبینی خوشش نمیاد تو هم ااستوریش نکن ایشونم نباید فوش میداده محبت فیز ...

محبت فیزیکی هم تا حالا نه بوسم کرده نه بغلم کرده هیچی 🙂

شاید چون بیشتر دوست داره نمیخواد پیجت بیفته دست مردای دیگه که شامل دوست و همکار و ... ست

نه بابا تو تولدم فقط می‌ذاره که اونم بقیه چون میذارن اینم مجبور میشه بذاره

نه محبت کلامی اصلا نداره از طریق کاراش محبتش رو‌نشون میده ولی اینکه برای استوری اون ارزش قایل شد برا ...

ببین یه جیزی بهت بگم...

دوست پسر دوست دختر نیستین که بخواد مخت بزنه جلت توجه کنه یا تو رودروایسی اینکارو بکنه...

مدلش نیست فقط احتمالا با خواهرش رو دروایسی داره اینکارو کرده

امید بذر هویت ماست 💚🌱