2777
2789

اخه چرا مگه ی کم گذاشتم واسش من از یه خانواده پولدار بودم بخدا باهمه نداریش ساختم ماهها تو یخچالمون هیچی نبود ۴۳۵ طلا ۸سال پیش از خونه بابام کادو اورده بودم فروختم دادم بهش پشتش وایستادم ثاحب زندگیش کردم الانم واسه اینکه دوباره دورم بزنه یه قرون خرجی نمیدخ میگه وصع بازار خرابه چرا چون دوباره یکی از داداشاش نشسته زیر پاش با اون شراکت کنه دارم لباسامو میفروشم پول دستم بیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دو سه روزه که حکم طلاقم اومده واقعا برای نجات زندگیم تلاش کردم اما نشد تو هم تمام راهها را برو خو ...

دلم برای زنها میسوزه ک انقدر دست و پا میزنن زندگیشونو نگه دارن آخرشم نمیسه

آخه خدایا من بااین شوهرهول چکارکنم

الان رفت سوپری رفتم تو گوشیش نمیدونم این گروهای سک.س و پو.رن واتساپ و از کجا میاره شاید ده تا گروه بود از همج.نس بازی مردا بگیر تا ....همشونم مردوزن قاطی بودن یه شماره هم تو گوشیش بود طرف داستان های س.ک.سی میفرستاد رو گوشی شوهرم آخرشم دیدم شوهرم براش عکس کارت ملی فرستاده نمیدونم برای چی میخواسته 

فکرم مشغوله دلیل عکس کارت ملی چیه 

خیلی داغونم نمیدونم از دستش چکارکنم مردک هیز آشغال 

خدایا یا جان منو بگیر یااونو😥😥😥😥😥😥😥😥😥

بببین برخی افراد باید تا ته خط برنند 

اگر دور خانواده اش هست 

و سرش جای دیگه نیست 

اهل دود و دم هم نیست 

و تو هم توانایی طلاق نداری 

بگو ببینم چرا ناراحتی 

حالا پدر و مادرش که بدشو نمی خوان 

می فهمم که برادراش گولش زدنند 

اینا صدتا ضربه از خودی هم بخورند از بس یک دنده و لجبازند 

نمیخواهند بپذیرنند 

فعلا اگر نمی تونی طلاق بگیری بفکر کار باش که مستقل بشی ولو تایپ در منزل و فعلا فکر بچه دار شدن را نکن 

این بددهن بداخلاقه الویت اخر اخرشم همیشه با دوز وکلک منه ساده رو گول میزنه با حرفاش خرم میکنه همیشه ...

باور کن همه ی اینا با سیاست حل میشه اگر من نتونستم بخاطر این بود اون زنه خونه و زمین داشت وگرنه خودش میگفت تو بهترینی . اون زنه داماد داره و پسر بزرگ و اینو فقط برای نوکری میخواد

دلم برای زنها میسوزه ک انقدر دست و پا میزنن زندگیشونو نگه دارن آخرشم نمیسه آخه خدایا من بااین شوهره ...

خداییی به جای اینکه برای ظهور امام  زمان دعا کنیم 

برای اگاهی و هدایت پذیری مردان و جوانان جامعه دعا کنید 

من درکل متوجه نشدم مشکل اصلی شماچیه.اینکه الویتش نیستی؟این سیاست میخواد اینکه نیم کیلوطلاخرج کردی توزندگی اشتباه کردی عزیزه من مردت روبدعادت کردی اینکه گولش میزنن برادرهاش خب بزاربزنن بفهمه.ضمنا اگه شغلش ازاده یکی دوماهه وضع بازارخوب نیست نه فقط همسرشما وراست میگه

دلم برای زنها میسوزه ک انقدر دست و پا میزنن زندگیشونو نگه دارن آخرشم نمیسه آخه خدایا من بااین شوهره ...

میدونی که با یکسری کارها و تغذیه میتونی کمک کنی که اون سمت نره من تازه متوجه شدم البته ذات فرد هم تاثیر داره اما شما هم میتونی کمک کننده باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز