2777
2789
اره سخته خیلی هم سخت  البته نداشتن بچهو داشتن پول و حمایت خانواده و تصمیم قطعی و نفرت به انداز ...

بچه ندارم خانواده مم قدیمی ان اون طوری که هر صب با صدای حرف زدنشون درمورد شوهرت باید از خواب پاشی تا شب اونا شوهرتو فحش بدن تو ام گوش بدی تازه برادرمم با یه بچه پیش اونا زندگی میکنه

نیستم اصلا نیستم هیچ کس پشتم نیست کاش بتونم یه کار پیدا کنم

من دو سه روزه که حکم طلاقم اومده واقعا برای نجات زندگیم تلاش کردم اما نشد تو هم تمام راهها را برو خواهرانه میگم طلاق اخرین راهه کاری نکن که چند سال دیگه افسوس بخوری عزیزم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب دختر خوب خیلی سخته که اگه میتونی اکی کن رابطه رو. یه مدا برید نشاوره حل میشه اگه مشکل حادی نباش ...

رفتمفتن اون باید مشاوره باسه بخدا من کاملا اروم ومنطقی ام تو زندگیم هیچی کم نداشتم اون داره نابودم میکنه

خوب بهتر نیست یه مدت برید مشاوره ویژگی منفیش اینه که اولویت آخرید براش؟؟؟

عمراااا بیاد حتی داداشش مارو برد تا تهران گفت میگم مباد تو پارک نزدیک خونه مشاور دوستمه گفت من مشکلی ندارم

خدا نگذره ازش یاد میگیری خودتو قوی کنی نگران نباش. میگذره. ان شالله شاغل میشی درآمدت خوب میشه

زندگیشو از من داره واقعا خیلی از مردا لیاقت ندارن الان بخاطر اینکه با سومین داداشش شریک بشه)دوتای قبلی حقشو گداشتن کف دستش دورش زدن)هیچی خرجی بهم نمیده میگه اوصاع بازار خراب که راهو باز کنه واسه عوص کردن شعلش وشراکت با برادرش دارم لباسمو میفروشم پول دستم بیاد

هر راهی رو رفتم همش ازش بازی خوردم 

بزار دلایل طلاقمو بگم شاید برات انگیزه بشه من چهارتا بچه دارم پارسال در عرض چند دقیقه فهمیدم علاوه بر اینکه زن دیگه داره ازش بچه هم داره معتاد هست حسابی کتکم زد و هزار مشکل دیگه الان به خودم افتخار میکنم برای تلاش و تصمیم درستم

من دو سه روزه که حکم طلاقم اومده واقعا برای نجات زندگیم تلاش کردم اما نشد تو هم تمام راهها را برو خو ...

من شوهرم زده انگشتمو شکونده نامه ی پزشکی قانونیم دارم میتونم یک طرفه طلاق بگیرم؟ 

بعد چند جلسه دادگاه میزان واسه طلاق؟ 

بزار دلایل طلاقمو بگم شاید برات انگیزه بشه من چهارتا بچه دارم پارسال در عرض چند دقیقه فهمیدم علاوه ب ...

این بددهن بداخلاقه الویت اخر اخرشم همیشه با دوز وکلک منه ساده رو گول میزنه با حرفاش خرم میکنه همیشه پشتمو خالی میکنه بخاطر هر کی باهم دعوا میکنه دست به زنم داره به مرحله ای رسیدم که دیگه حرفاش ناراحتم نمیکنه فقط افسوس عشق ووقتی رو که براش گدشتمو میخورم اونهمه از خودگذشتگی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز