2777
2789
بببین برخی افراد باید تا ته خط برنند  اگر دور خانواده اش هست  و سرش جای دیگه نیست  ...

خوش بختاته یل متاسفنه بچه نداریم یهنی بچه دار نمیشم خداقلش بدون درمان۰مشکل من اینه من اینهمه عداب وسختی رو تحمل کردم که الان بخلطر یه برلدر دیگه منو تنها بزاره بره واسه اباد کردن زندگی اونا۰کاش پدرومادر داشت وواسه اونا اینکارو میکرد من تو همه این ۱۳ سال هیچی نداشتم واسه اینکه جاریام به یه نون ونوایی برسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا وکیل گفتن میشه 😕 گیج شدم

نمیدونم منم برای کتک هایی که زده ازش شکایت کردم ولی همون اول با وجود اعتیادش و کتک هایی که زده بود وکیلم گفت محکم ترین دلیل برای طلاق ازدواج مجددش هست مخصوصا بچه دار شدنش هست

مثلا چی

کارهایی مثل پاکسازی کبدش دادن سردیجات شستن بدنش با اب و سرکه به بهونه اینکه مثلا انرژی منفیو دور میکنه یا برای پوست خوبه دادن هر روز شربت سکنجبین حجامت عام و از طرفی کارهایی که خودت باید انجام بدی کمی صبرتو بالا ببر و اگر حرفی میزنه سریع جبهه گیری نکن و جواب نده بعد که حالش خوب شدو اروم شد با ناز و ادا بهش بفهمون ناراحت شدیو از این کارها و سیاست های زنونه

سلام عشقم.کانال تنها مسیر زندگی .کانال کلاس همسرداری بخون خیلی مطمئنم  خیلی عالیه .بهت کمک می ک ...

سلام ممنونم ایتام قطعه نمیدونم چرا بالا نمیاره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز