2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم مشکل دارم

695 بازدید | 22 پست

سلام بیاید کمکم کنید بگید چیکار کنم  رفته بودیم با شوهرم با باغشون  بعد شوهرم گفت بیا گردو بچینیم. رفت چیدو. من ب شوخی گفتم  سهم مارو هم باید بدین من ۳ ماهه عقد کردم مادرشوهرم گفت سهم شما وقتی رفتین  سر خونه زندگیتون. بعد گفت اونروز  سهم خودتو بردی گفتم واسه بیست تا دونه. گفت نننن باید بری سر زندگیتون  منم گفتم مامانم اینا خودشون می‌خرن الان مادرشوهرم خیلییی خسیسه ‌دخالت میکنه. برگشتنی ک داشتم با شوهرم میرفتیم خرید ب شوهرم کفتتت ولخرجی نکنیاا منم گفتم برا من میخاد بخره شماااا بگید چجوریراین زنیکه رو بشونم سرجاش 

اون حرفش راجع به سهم درست بوده

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید معذرت میخام ولی دوتا خسیس افتادین به جون هم 🥲

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

حد خودتو نگه دار

تا دیگران هم حدتو‌ بشناسن

وقتی خودت از اون در‌وارد میشی

ک شوخی کردم پ سهم مارو هم بدین

طرف‌ک شخصیت درسنی نداشته باشه هم طبیعتا اینجوری جواب میده..

ضمنا شما از الان ک‌ سه ماه عقدی خیلی زوده برای این جبهه گیری ها و جواب دادنها

لزومی نداشته وقتب به شوهرتون حرف زده شما برگردی جواب بدی!

میرفتی خریدتو میکردی

💕

سیاست نداری ها.عزیزم صبر کن بری سر خونه زندگیت بعد شروع کن.از الان خودتو خراب نکن

خیلییی پروعه اخه شما نمیدونییی چقدر بیشعورررره  فکر میکردم مادرشوهرم مثل مامان خوده آدمه. ولییییی نهههه اشتباه میکردم  مثل جادو گره 

سلام.لحظات تلخی رو سپری میکنی.شما به احترام پسرش که دوستش داری سکوت کن.حق رو به شما میدم.شما این لحظه نمیتونی تغییرش بدی،خساست تغییر دادنش خیلی سخته امیدوارم که شوهرتون اینطور نباشن یا سرایت نکنه.هر چقدر که با مادر شوهرت بخوای بدی کنی ایشون بدتر با شما رفتار میکنن شاید در آینده اصلاح بشن.سعی کن کمتر ببینیش و اگر دیدیش سکوت کن میدونم سخته اما شما قرار هستش با پسرش زندگی کنی نه مادر شوهرش پس چند ساعت تحملش کن تموم میشه.با آرزوی خوشبختی برای شما.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.
خیلییی پروعه اخه شما نمیدونییی چقدر بیشعورررره  فکر میکردم مادرشوهرم مثل مامان خوده آدمه. ...

نه عزیزم هیچ وقت مادر شوهر عین مادر آدم نیس.اما شما هم اشتباه کردی اینجور گفتی.خوددار باش.از الان هرچی جوابشو بدی تند خویی کنی اوضاع بدتر میشه و شوهرتم میوفته وسط دعوای شما.الان عقدی رو خودت حساسش نکن که بعد ازدواج بدتر میشه

خدایا شکرت♥️
خیلییی پروعه اخه شما نمیدونییی چقدر بیشعورررره  فکر میکردم مادرشوهرم مثل مامان خوده آدمه. ...

عزیزم تو سه ماه که همه تارف دارند رودر بایسی چه طور به این مرحله رسیدی

اول که نباید در مورد سهم حرف میزدی حتی اگه عروسی کرده بودید مال اوناس

دوم به شوهرت در مورد خرید گفت چیکار داشتی جواب بدی میخریدی میذاشتی ماشین بعدم میبردی خونتون 

وارد کشمکش بشی الان بازنده تویی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)