2777
2789
عنوان

باچنین ادمی چطور رفتارمیکنین؟

165 بازدید | 17 پست

نامزدم(دوساله عقدیم)یه چیزی گفت گفتم گمشو بعد ازش معذرت خاهی کردم الان سه روزه کامل قطع ارتباط کرده😐

منم ن زنگ زدم ن پی دادم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گمشده دیگه🤣🤣

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

اون ب حرف تو گوشکرد و گمشد

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

من یه بار نامزدم تو دوران دوستی اومد قهر کنه هرچی منتظر موند خبری ازم نشد ، آخرشم ک اومد طلبکار بودم ازش ( البته کلا تحمل قهر نداره) . دیگ از اونموقع ب بعد می‌دونه نباید قهر کنه چون غیر ممکنه پیش قدم بشم 

چون معذرت خواهی کردی قهر کرده فک کرده چ گناه بزرگی کردی ک ۳بار معذرت خواهی کردی 

باید میخندیدی و طبیعیش میکردی

والا من اینجا دیدم مرده خیانت میکنه اما یه ابراز پشیمونی نمیکنه ب زنش

خدایا بی نهایت شکرت❤️
دهنت😂

🤣🤣

ن دور از شوخی شاید خیلی حساس و دل نازک و جنبه اینحور حرف زدن رو نداره و اینک بستگی داره با چ لفظی بهش  گفته باشی 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود