2777
2789
عنوان

برای نامزدی خواهرم کمک کنم ؟

184 بازدید | 24 پست

خواهرم ۱۸ سالشه قراره اخر ابان نامزدیش باشه

همیشه بهم حسادت کرده و بارها دلمو شکونده 

خانواده امون سطح متوسط رو به پایین هستن و نمیتونن اونجور مراسم که خواهرم دوس داره رو بگیرن قراره یه تالار بگیرن با سه نوع میوه و یه نوع شیرینی ولی خواهرم دوس داره شامم بدیم اون هزینه اش ۱۵ تومنه یه لباس گرون حدود ۵ تومن انتخاب کرده و مامانمم میگه نه اون یکی لباس که دوتومنه بردار نداریم بدیم

من چون جندین ساله شاغلم و همسرمم وضعش خوبه خداروشکر بهم پول میده میتونم هزینه شام و لباسشو بدم ولی دودلم میگم نکنه من این کارو کنم و بعدا بازم باعث دل شکستگی من بشه از طرفیم خواهرمه خب دوس دارم همه چی اونجور باشه که دوس داره  

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

الان اینکارو کنی بعدا همش ازت توقع داره 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره خواهرته.مگه پول لباسو داماد نمیده؟

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
عیب نداره خواهرته.مگه پول لباسو داماد نمیده؟

نه رسم نداریم برای نامزدی 

برای نامزدی خانواده داماد انگشتر نشون و کیک و پارچه و نیم ست طلا میاره 

اگه کمکت باعث میشه ازش توقع داشته باشی این کارو نکن  خواهرت اخلاقشو سخت تغییر خواهد داد

توقع ندارم ولی خب برای منم سخته یهو ۲۰ تومن بدم چون این پولیه که باید حقوق یه ماهمو حدودا بدم و یکم از پس اندازم 

نه رسم نداریم برای نامزدی  برای نامزدی خانواده داماد انگشتر نشون و کیک و پارچه و نیم ست طلا می ...

منظورتون بله برون هست یا خطبه عقد میخونید؟؟

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
منظورتون بله برون هست یا خطبه عقد میخونید؟؟

بله برون خصوصی گرفتیم اونجا نشون ندادن گفتن نامزدی 

مراسمه که اهنگ میزاریم عروس داماد میرقصن و صیغه محرمیت و شام و اینا 

نه رسم نداریم برای نامزدی  برای نامزدی خانواده داماد انگشتر نشون و کیک و پارچه و نیم ست طلا می ...

شما وظیفه ای ندارید 

هر تصمیمی بگیرید لطف شماست

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 

انشالله مبارکتون باشه

عزیزم خواهرته، بچه است سنی نداره

درکی که شما از زندگی و اخلاق داری اون نداره

میخوای شما بده به مادرتون که رفع و رجوع کنه مراسم رو بعدش مادرت بگه بهش که شما کمک کردی

هم اینجوری دیگه برای بار بعدها توقع اضافه نداره

هم کمک خانوادت کردی

هم دل یه تازه عروسو شاد کردی

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!

اها عیب نداره کمکش‌‌کن.در اصل ب پدرمادرت کمک‌کردی تا خواهرت.دلشون شاد میکنی.ثواب میکنی.

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بنظرم هزینه بیخودی و اضافه ایه.بجاش بیس تومنو بده یه تیکه طلا براش یا یه تیکه لوازم از جهازش

حسادتشم فراموش کن همه خواهرا دوران مجردی یا در سن پایین بهمدیگه حسادت کردن .همین الانشم سنش کمه چ برسه ب قبلا ک بچه تربوده