2777
2789
عنوان

برای نامزدی خواهرم کمک کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست
بله برون خصوصی گرفتیم اونجا نشون ندادن گفتن نامزدی  مراسمه که اهنگ میزاریم عروس داماد میرقصن و ...

ما رسم داریم لباس نامزدی با داماده در جشن عقد 

میتونید به صورت وام بهشون بدید

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
توقع ندارم ولی خب برای منم سخته یهو ۲۰ تومن بدم چون این پولیه که باید حقوق یه ماهمو حدودا بدم و یکم ...

میخوای مقداری ببخش

مقداری بگو بعدا بهم بده ولی خب صلاح دیدی بگیر

صلاح ندیدی نگیر و ببخش

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای مقداری ببخش مقداری بگو بعدا بهم بده ولی خب صلاح دیدی بگیر صلاح ندیدی نگیر و ببخش

اره این بهتره بنظرم 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
۲۰تومنو سرجهازش کمککن شام واجب نیست اونم برای نامزدی

جهیزیه اش تقریبا تکمیله حدود یک سوم وسایلو قسطی از چند سال قبل مامانم خریده و  چون شوهرشم ۵ وسیله بزرگو تقبل کرده خواهرمم وام ازدواجشو بگیره بقیه اش رو میتونه بخره راحت واسه اون نیاز به پول نداره 

توقع ندارم ولی خب برای منم سخته یهو ۲۰ تومن بدم چون این پولیه که باید حقوق یه ماهمو حدودا بدم و یکم ...

احتمالا بعدش هم توقع جهیزیه عالی خواهد داشت به اینم فک کنید

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

اره این بهتره بنظرم 

نوراجان یه چیزی ولی میخوام بگم ناراحت نشو

شما بزرگتری و سن عقلی و جسمیت بالاتره اینجوری که میگی از خواهرت

ببخشش و فراموش کن هرچی شده

دختر یعنی همین ! خواهر یعنی حسادتای الکی ؛بحثای الکی ؛ بچه بازی ؛ لوس بازی

خواهرامون شاید چیزی بگن ناراحت بشیم ولی از ته دل نیست

یکم بزرگتر بشه به بلوغ عقلی برسه و بره سر زندگیش بیشتر ثدر میدونه و انشالله بهت خیلی نزدیک تر میشه

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!
نوراجان یه چیزی ولی میخوام بگم ناراحت نشو شما بزرگتری و سن عقلی و جسمیت بالاتره اینجوری که میگی از ...

اره عزیزم ما ۱۳ سال حدودا تفاوت سنی داریم 

درست میگین علیرغم همه چی من واقعا دوسش دارم 

نوراجان یه چیزی ولی میخوام بگم ناراحت نشو شما بزرگتری و سن عقلی و جسمیت بالاتره اینجوری که میگی از ...

خیلی ممنون از حرفای قشنگتون ❤️

خیلی ممنون از حرفای قشنگتون ❤️

فدات منم با یکی از خواهرام‌فاصله سنیم زیادتر از اون یکی ها درک میکنم

سرکشی و بحث و کاراشون رو درک باید کرد چون به تجربه بزرگترا نرسیدن