2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 164 پست
اگه  مشهدی هستی حرفاتو باور میکنم، مشهدیا میتونن خیلی ظالم باشن به چشم دیدم.

من خودم مشهدیم و قبول دارم این لحن و کلمات و دخالت ها رو. و همچنین مظلومیت اسی رو

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

خب بله چی؟ دقیقا مشکل ناباروریت چیه بگو من کمکت کنم  ببخشید ولی حس میکنم ایسگا کردی

عزیزم برای چی اینکارو کنم گفتن سندرم پلی کیستیک داری هرکار کردمم بچه دهر نشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا منو بکشه خسته شدم از حرف های مردم مخصوصا این

اصلا چرا گفتید که مشکل دارید

۶ ساله ازدواج کردید میگفتید خودمون بچه نمیخوایم فعلا

نباید اجازه دخالت میدادید اصلا

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
عزیزم برای چی اینکارو کنم گفتن سندرم پلی کیستیک داری هرکار کردمم بچه دهر نشدم

حالا شوهرت آش دهن سوزی هست که براش بچه بیاری با وجود چنین خواهری که داره؟ 

من پلی کیستیک خفیف داشتم گرمیجات خوردم خرما و عسل و سیاهدانه و رازیانه و گیاه ۵ انگشت میخوردم 

و کلا سردیجات حذف کردم مثل مرغ و خیار و ماست و ...

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

احه هی میگفت چرا بچه دار نمیشید 

میگفتی خودمون نمیخوایم جلوگیری میکنیم فعلا

منم ۶ ساله ازدواج کردم دو ساله اقدامم مشکل از شوهرمه هنوزم هر کی میگه بچه میگم خودمون هنوز بچه ایم منم اضافه وزن دارم اکثرا هم فکر میکنن ایراد از منه هی میگن لاغر کن بچه بیار منم گفتم خودمون بچه نمیخوایم فعلا

جز پدرشوهر مادرشوهرم هیشکی نمیدونه حتی پدر مادر خودم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
الهی بگردم بحالت. لعنت الله علی القوم الظالمین  ان‌شاالله همنشین همین زبونش باشه روز قیامت. بخ ...

ممنون عزیزم لعنت بهش دعا کن توروخدا دعا کن بچه دار بشم خواهر دهن اینم بسته شه دارم میمیرم 

برو ازش شکایت کن بخدا. بخاطر فحشهایی که داده میشه ازش شکایت کنی. چطوری دلش اومده این حرفا رو زده. باورت نمیشه من پاهام یخ زده از وقتی اسکرین شات چتتو دیدم. 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

تاپیکت سرکاریه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

منم باورم نشد اون توهین میکنه این بهش میگه آبجی😂😂 اصلا چطور جرئت داره اینجوری حرف بزنه

اون اول توهین میکنه

بعد میگه عزیزم

بعد مجدد فحش میده😐

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

تاپیکت سرکاریه

واقعا بنظرت سرکاریه؟من انقدر براش دارم غصه میخورم