2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 164 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه هرچی من هیچی نمیگم هی سکوت میکنم بیشتر حرف پیزنه خیلی وقت ها جوابش رو ندادم همش حرف میزنه😭😭😭

اتفاقا باید خیلی جدی و محکم جوابش بدی تا دیگه هیچ وقت به خودش اجازه نده بخاطر چیزی ک بهش ربط نداره اینجوری گوخوری کنه یه بار ک بشوری پهنش کنه دیگه دهنشو میبنده

اخه هرچی من هیچی نمیگم هی سکوت میکنم بیشتر حرف پیزنه خیلی وقت ها جوابش رو ندادم همش حرف میزنه😭😭😭

تو باید یه کلام بهش بگی در حدی نیستی که راجبه مسائل زندگی من نظر بدی  . بعدم یه جای خوب برو برای درمان 

اینقد هم نگو من مشکل دارم نمیتونم بچه دار بشم چون به اون اصلا مربوط نیست مشکل از کیه 

اتفاقا باید خیلی جدی و محکم جوابش بدی تا دیگه هیچ وقت به خودش اجازه نده بخاطر چیزی ک بهش ربط نداره ا ...

چی بگم هخه انقدر تند و تیز حرف میزنه و زبونش تلخه من واقعا چیزای ندارم بگم

ریلکس بگو بچه هات چیکار واست کردن که قراره من از بی نصیب باشم؟یا بگو خودت واسه مادرت چیکار کردی که قراره بچه های من کنن؟بگو دوران این حرفا گذشته هروقت صلاح بدونیم اقدام میکنیم مهم اینه خوشبختیم

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20231005_165933_telegram_oosi.jpg

الهی بگردم بحالت. لعنت الله علی القوم الظالمین 

ان‌شاالله همنشین همین زبونش باشه روز قیامت. بخدا مغز آدم جوش میاره از پستی و بدزبانی بعضیا. انشاالله خدا جوابشو بده

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

ایسگامون کردی ن؟ هرچی فک میکنم ب هیچ نتیجه ای نمیرسم جز اینکه چت ها ساختگیه 

منم با خوندن چتها حس کردم ساختگیه   خیلی تابلوئه     خدا ببخشه منو ولی ....

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )
ریلکس بگو بچه هات چیکار واست کردن که قراره من از بی نصیب باشم؟یا بگو خودت واسه مادرت چیکار کردی که ق ...

قبلا یک بار جلوی جمع منو ضایع کرد میگفت اره زهره خانومم که اجاق کوره بچه دار نمیشه