2777
2789
خوب بکنن مگه ضرر به شما میرسه ؟ همونایی که خدا رو قبول دارن خدا قبولشون نداره  همونایی که ادع ...

کی گفته ک ادم هزار تا کار بد کنه نماز بخونه ادم خوبیه ؟ میشه برام یه آیه یا روایت راجب این موضوع بگی ؟؟؟ حتی یکی هم بگی قبوله !!! 

عزیزم هرچی ب جای خودش خوبه ما داریم راجب اصول نماز حرف میزنیم راجب اینکه ادم بد نماز بخونه خوبه یا نه ک صحبت نمیکنیم 

امام صادق میفرمایند معیار سنجش خوب یا بد بودن ادم ها رو واجبات مث نماز و روزه قرار ندین چه بسا ک این کار رو از روی عادت انجام بدن نه از روی اعتقاد 

شما این حدیث رو بگیر تا تهش برو 

دین ما ک فقط راجب حجاب و نماز و روزه نیست هزار تا باید نباید داره ک نماز و روزه و حجاب و غیره یکی از همین اصول واجبش هست

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
به امتحانش می ارزه،یبار زنگ بزن ...اگه ما نماز و...پذیرفته ایم باید بقیه چیزا رو هم بپذیریم عقل بشری ...

فقط قرآن و بس. از شما هم ممنونم

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته ک ادم هزار تا کار بد کنه نماز بخونه ادم خوبیه ؟ میشه برام یه آیه یا روایت راجب این موضوع بگی ...

من فقط همون یه تیکه اول رو خوندم چون دلم نمی‌خواد وقتمو با این چیزا پر کنم 

شما گفتی خیلیا خیلی کارا میکنن منم جواب اون حرفتو دادم پس بی زحمت ریپ نکن چون من اصلا با شما حرفی ندارم 

تو آداب نماز .کلی کتاب احکام هست .مراجع تقلید.از همشون میتونی تحقیق کنی ن اینجا ک همه عقیده خودشونو میگن.وباححاب مشکل دارن.

چادر سر کردن تو نماز کل بدون میپوشونه 

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
تو آداب نماز .کلی کتاب احکام هست .مراجع تقلید.از همشون میتونی تحقیق کنی ن اینجا ک همه عقیده خودشونو ...

کتاب فقط کتاب خدا نه هر کتابی و هر کسی(مرجع)

در ضمن نیاز نیس ک روسری سر کنی یه چادر نماز خنک بدوز ک بدن نما نباشه و جلو بسته باشه راحت اونو سرت کن 

هم اذیت نمیشی هم طبق اصولش عمل کردی 

شما ک دنبال راه درستی پس باید اطلاعاتت هم زیاد کنی وگرنه میلغزی بزرگنرین منبع اول قران هست و تو همون قران دائما از پیامبر خاتم یاد شده ک ای مسلمونان پیرو محمد باشید 

پس اگر قرانو قبول داری باید محمد ص هم قبول کنی 

و اگر محمد ص رو قبول کردی باید امام علی رو ک ب عنوان وصی و جانشنین اعلام کردن رو قبول کنی 

این میشه مرتبه اول ایمان ب خدا و رسولش همون چیزی ک تو نماز میگیم تشهد و بعد سلام

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
در ضمن نیاز نیس ک روسری سر کنی یه چادر نماز خنک بدوز ک بدن نما نباشه و جلو بسته باشه راحت اونو سرت ک ...

یعنی حضرت محمد )ص خودش گفت زنها بپوشن

من فقط همون یه تیکه اول رو خوندم چون دلم نمی‌خواد وقتمو با این چیزا پر کنم  شما گفتی خیلیا خیل ...

شما اومدی ک ساز مخالف بزنی نیمدی ک صحبت کنی و با منطق حرفتو بزنی همونطور ک گفتی اصلا نخوندی من چی گفتم فقط میخوای یه جوابی داده باشی  اگر منطقی صحبت کنی شابد من نوعی متوجه اشتباهم بشم و برم راجبش تحقیق کنم ولی وقتی جبهه دعوا و جنگ داری با کسی که  باهات  داره  اروم و منطقی و دوستانه تبادل نظر میکنه  پس حرفی باقی نمیمونه !!

موفق باشی

احکام حجاب مستقیما تو قران هست عزیزم شما قران رو با معنی بخون 

فایل صوتی همراه با معنی هم هست 

میتونی در حین روز وقتی داری کارای روزمره انجام میدی گوش بدی 

من خودم اینجوری چندین سوره گوش دادم خیلی موثر و دلنشینه 

شما اومدی ک ساز مخالف بزنی نیمدی ک صحبت کنی و با منطق حرفتو بزنی همونطور ک گفتی اصلا نخوندی من چی گف ...

آفرین منطق چیز خوبیه

منتهی اگه منطقی بود حرفات با خودت میگفتی این کاربر مگه با من حرف زده که بخوام الکی یه چیزی بگم و مدام پستاشو ریپ کنم 😂😂😂

صریحا اسم روسری آورده نشده فقط میگه قسمت های که میتونی پیدا باشه قاب صورت و دست ها تا مچ هست و پاها تا مچ هم اگه نامحرم باشه باید بپوشونی 

من خودم از این چادر نمازا که حالت کیسه ای داره می‌پوشم راحت راحت هم پوشیده ای هم روسری نمی‌خواد هم اگه شلوارک پاته مجبور نیستی عوض کنی

در ضمن نیاز نیس ک روسری سر کنی یه چادر نماز خنک بدوز ک بدن نما نباشه و جلو بسته باشه راحت اونو سرت ک ...

صریحا اسم روسری آورده نشده فقط میگه قسمت های که میتونی پیدا باشه قاب صورت و دست ها تا مچ هست و پاها ...

صریحانه برا نماز هم نگفته 

آفرین منطق چیز خوبیه منتهی اگه منطقی بود حرفات با خودت میگفتی این کاربر مگه با من حرف زده که بخوام ...

بله حق با شماست من فقط خواستم اگر اطلاعی ندارین اگاهتون کنم همین قصدم بحث و کلکل نبود چون شما حرفو ب جای دیگه کشوندی کلا 

موفق باشی 

برای سوال درمورداحکام دینی

برنامه پاسخگو نصب کنید مرکز ملی پاسخگویی ب سوالات دینی

"برنامه پاسخگوقسمت گفتگوباکارشناس صحبت می کنی و سوال که می کنی همان موقع جواب میده،یاکارشناس ازت سوال می کنه همون موقع می تونی جواب بدی

https://cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app"