2777
2789
این نشونه ی اتحاد بین کشورهای مسلمانه یکیش رو به قبله خوندن مثلا بگه من هرطرف دلم بکشه میخونم یا یکی ...

من فقط دوس دارم مطمئن باشم چیزی که درسته دقیقا از تو قران ببینمش

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا خیلی کارا میکنن مهم اینه طبق اصولش باشه  شما قرمه سبزی رو ب جا سبزی های اصولیش یه چیزای ...

خوب بکنن مگه ضرر به شما میرسه ؟

همونایی که خدا رو قبول دارن خدا قبولشون نداره 

همونایی که ادعای خدا پرستیشون میشه هزارتا غلط میکنن

به نظرت وقتی هزارتا کار بد می‌کنی ولی نماز رو اصول باشه قبوله ؟

خیلی ازین قواعد من دروردیه که بعدها وارد دین شده منم خیلیاشو قبول ندارم.

از همین میترسم و دیدم نسبت به پوشش سر زنها هم همینه نمیتونم قبول کنم 

اگه جزییاترو تو قران می‌فرمود الان اینقد سردرگم نبودیم .بر حال ممنونم

پس فکر کردی یک پیامبر و دوازده امام واسه چی اومدن

شما الان کتاب ریاضی دستته توش همه نکات هست ولی یه سری نکات معلم بهتر متوجه میشه که توضیح بده

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

مسلمانان اداب نماز رو از پبامبر یاد گرفتن  خداوند تو قران اشاره ب نماز و روزه در ساعت معین کرد ...

یعنی پیامبرم موقع نماز میگفت محمد رسول الله علی ولی الله؟چه حرفا میزنید

قران همینجوریش کتاب بی نهایت کاملی هست 

دلیل اینکه جزئیات اینچنینی داخلش گفته نشده اینه ک خدا داره ب انسان ها میگه راه درست چیه و راه اشتباه چیه 

اگر با معنی خونده باشید قران رو تو ۸۰ درصد آیه ها خداوند داره واسه مردم نشونه هایی نام میبره و عاقبت افرادی ک سرپیچی کردن رو میگه 

حالا وظیفه من ک ایمان اوردم ب خدا و رسولش اینه ک برم سراغ شیوه زندگی این حضرت و باقی ائمه 

و خداوند ابن وظیفه سخت و مهم اموزش امور دینی  رو محول کردن اول ب پیامبر و بعد ایشون باقی ائمه 

میشه گفت یجورایی درسه اعتماد و اعتقاده ک اگر تو واقعا ایمان اوردی پس باید طبق گفته رسول عمل کنی و شیوه ایشون رو اجرا کنی

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

دوست عزیز اگه واقعا دنبال جواب سوالت هستی اینجا کسی نمی تونه شایسته وار بهت کمک کنه سرچ کن یا زنگ بزن از دفاتر مراجع سوال کن قطعا جواب قانع کننده ایی بهت میدن

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی
از همین میترسم و دیدم نسبت به پوشش سر زنها هم همینه نمیتونم قبول کنم 

🤔🤔میشه باتوجه به بانوان بزرگ اون زمان به این نتیجه رسید که حجاب بوده وگرنه همشون نداشتن

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

عزیزم چرا سرگردون باشی..

شماکه اهل نماز باشی علت پوشیده بودنتم باید درک کرده باشی..

خداهیچ وقت بنده هاشو بدون راهنما تو دنیا ول نمیکنه..ما مجتهد داریم

شما مقلد کدوم مرجع هستین

دوست عزیز اگه واقعا دنبال جواب سوالت هستی اینجا کسی نمی تونه شایسته وار بهت کمک کنه سرچ کن یا زنگ بز ...

ممنون اما اونا هم نمیدونستن دقیق

اگه واقعا جواب این سوالو میخوای جای مطرح کردنش اینجا نیست 

زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت دقیق بپرس 

بگو برای من شبهه ایجاد شده میخوام بدونم دستور این کار بر اساس چه ایه ای از قرانه 

الان متاسفانه ۹۹ درصد مردم یبارم یدور از رو قران نخوندن چه برسه به اینکه معنی و تفسیر دقیق همه ی قرانو یاد داشته باشن که بخوان جواب همچین سوالایی رو بدن 

با مطرح کردنش اینجا فقط خودت اذیت میشی 

یعنی پیامبرم موقع نماز میگفت محمد رسول الله علی ولی الله؟چه حرفا میزنید

بله میگفت 

در ابتدا اسلام نماز ها ۲ رکعتی بوده بعد هجرت پیامبر جبرئیل ب پیامبر میفرمایند ک نماز ها رو ب صورت ۴ و ۳ رکعتی اقامه کنن و صلوات و تشهد و سلام و اذان هم به ایشون یاد میدن 

در صلوات هم درود فرستاده میشه ب پیامبر و آل ایشون یعنی از  تا روز ابد هرکس ک پیرو ایشون بوده و هست ! 

اینو هم منابع اهل سنت تایید کردن و هم شیعه 

اصلا جای بحثی نداره 

مثل بعضی موضوعات نیست ک توش اختلاف نظر هست

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اگه واقعا جواب این سوالو میخوای جای مطرح کردنش اینجا نیست  زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت دقیق بپرس& ...

خودم بارها خونم با معنی اما فقط توصیه به خواندن سروقت نماز بود حجاب نماز اصلا مطرح نبود

ممنون اما اونا هم نمیدونستن دقیق

به امتحانش می ارزه،یبار زنگ بزن ...اگه ما نماز و...پذیرفته ایم باید بقیه چیزا رو هم بپذیریم عقل بشری به همه چیز قد نمیده عبد بودن و بندگی کردن یعنی همین اطاعت بی چون و چرا هرچند که مسائل دینی همه از طریق عقل قابل اثبات ولی اگه جایی عقل ما قد نداد دلیل بر اشتباه بودنش نیست به عقل خودمون باید شک کنیم...

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی