عزیزم از طریق غده تیرویید شما با جفت در ارتباسین ک هرچیه از طریق همین ب بچه میرسه باعث نواقصی در جنین میشه حتی زایمان زود رس وسریعا باید زیر نظر متخصص غدد برید تا قرص لوتیروکسین بده بیاد پایین
اها الان فک کنم هفته ی ۷ باشم دیر نیست به نظرتون تا شنبه باید صبر کنم اتفاقی نمیوفته؟؟
نگران نباش عزیزم شنبه بری بهت ی قرص ساده لووتیروکسین میده کنترل میشه یا میگه روزی یکی بخور یا دوتا فوقش
نگران نباش عزیزم
خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
چرا هست تو بارداری باید زیر ۲باشه. زیر نظر متخصص غدد و زنان هستم.
عزیزم منم زیر نظر متخصص غددم عزیزم شما احتمالا سه بودین منم اول بارداری سه بودم حتی یه سرچم کنید متوجه میشید هرچی کمتر باشه ک بهتر ولی دو تیرویید ب حساب نمیاد
به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳ خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏