2777
2789
عنوان

عدد تیرویید در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 35 پست
اری قزات ازانم منیش چوار بو بخاطر اوه تکرارم کردو جواوکی دوشمه تیتو اترسم دیر چویتم منیش 

خوانکاتتت ایشالله ام دفعه خاس اویت 

ایژن مشکله نیه قرص ات

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳نبودم گفتم ۲بودم . دکترم تجویز کرد قرص رو.

حالا شاید شما شرایط خاص دیگه داشتین تو بارداری دوتا دونیم باید باشه بیشتر یعنی تیرویید حالا نمیدونم چرا چقد اصرار دارین بگین 

حالا شاید شما شرایط خاص دیگه داشتین تو بارداری دوتا دونیم باید باشه بیشتر یعنی تیرویید حالا نمیدونم ...

عزیزم من اصلا اسراری ندارم.

چیزی ک پزشکم گفته رو گفتم.

من ب اسی کامنت گزاشتم ن شما.

شما هی ریپ میزنی و اسرار داری.

لایک نکن خیرشو ببینی
من ۳ونیم بودم لووتیروکسین روزی نصف قرص خوردم اومد زیر دو ،الان یه روز درمیون گفت بخورم دوباره ماه بع ...

پس ماله من خییلی بالاس چند هفتتونه؟ الان دیر نیست مشکلی واسه جنینم پیش نمیاد؟؟؟