2777
2789
عنوان

عمه همسرم بهم گفته لاغر مردنی …..

971 بازدید | 32 پست

عمه همسرم صاف توی چشام نگا کرد و گفت چیه اینجوری لاغر مردنی موندی یه کم گوشت بگیر… 

پوست استخون شدی

حتی اومد بازوم رو گرفت گفت یکمههه

همسرم سریع جواب داد گفت حالا شما که کیلو هستین چه  ادم مفیدی هستین 

که به هر کس میرسی میگی زنم لاغر 

اصلا شما درست میگی لاغرم که باشه بهترینه توی فامیل 

منم یه لبخند زدم رو به عمه همسرم گفتم وای ببخشید احسان بخاطر فشار شغلی عصبیه 

الکی اینجوری گفنم اما ته دلم خنک شدددددددد 

من ۱۶۰ قدم وزنم ۵۱ اشتهام که🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم وزنتون کم باشه ۵۱ که خوبه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

وا چرا گفای بخاطر فشار عصبیه! باید ی لبخند پیروز مندانه میزدی هنین نک طرفداریشو کنی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

سایزتون الان ۴۰ هست ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

چقد بی ادبه اصلا به اون زبطی نداشت ولی اگه دوست داری چاق شی قرص لاغری بخور زنداداشم خیلی خوشگل شد ماشالا

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم