studying_humanities مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 74 عنوان توروخدا لطفاً بیاین بدوییین 8131 بازدید | 15 پست شماره 02158173000 میدونم برای تهرانه اما برای چی زنگ میزنه؟؟؟؟ دوستان عزیز لطفا منو داخل تاپیکای درسی(کنکوری) تگ کنید و اگه امضامو میخونین برام یه صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم 🌱🤍 1402/07/13 | 13:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آفراقانوم عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1413 جواب نده شارژتو میخوره از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار...🫂
studying_humanities مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 74 جواب نده شارژتو میخوره جدی من فکر کردم کلاهبرداری چیزیه جواب ندادم دوستان عزیز لطفا منو داخل تاپیکای درسی(کنکوری) تگ کنید و اگه امضامو میخونین برام یه صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم 🌱🤍
خررسییی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1355 اطلاعات میپرسن راجب اپراتور ها همراه اول و ایرانسل و خط و شارژ و اینا حدود ۱۷ دیقه اخرشم اسمتو مینویسن بعدشم ....بلاک کن با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:) قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
studying_humanities مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 74 اطلاعات میپرسن راجب اپراتور ها همراه اول و ایرانسل و خط و شارژ و اینا حدود ۱۷ دیقه اخرشم اسمتو مینوی ... چشم ممنون دوستان عزیز لطفا منو داخل تاپیکای درسی(کنکوری) تگ کنید و اگه امضامو میخونین برام یه صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم 🌱🤍
maba1973 عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 13 من عضو سایت ایران سمپلر هستم برام از برندهای مختلف کالا میفرستند رایگان که نظر بدم نظر سنجی شون خطا میداد با این شماره بهم زنگ زدن در مورد محصول پرسیدند فکر کنم یک تماس نظرسنجی بوده احتمالا خواسته از خرید یاکالای خاصی نظرتون بپرسه
reyhan_hjs عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 749 من عضو سایت ایران سمپلر هستم برام از برندهای مختلف کالا میفرستند رایگان که نظر بدم نظر سنجی شون خطا ... سلام. من تازه عضو ایران سمپلر شدم. لطفا راهنماییم میکنید که چه جوری باید ثبت سفارش کنم؟ علاقه مندی هامو انتخاب کردم وپرسش نامه ها روپر کردم. غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂
maba1973 عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 13 سلام. من تازه عضو ایران سمپلر شدم. لطفا راهنماییم میکنید که چه جوری باید ثبت سفارش کنم؟ علاقه مندی ه ... سلام اگر همه پرسشنامه ها را پاسخ داده آید فقط منتظر باشید تا برای شما سمپل بفرستند یکم زمان میبره برای منم طول کشید در نهایت فعلا غلات نمونه برند تک ماکارون فرستادند همین
reyhan_hjs عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 749 سلام اگر همه پرسشنامه ها را پاسخ داده آید فقط منتظر باشید تا برای شما سمپل بفرستند یکم زمان میبره ب ... بله پر کردم. برای شما چقدر زمان برد؟ ایمیل میفرستن؟ غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂
شادمنش عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 24 سلام منم به تازگی عضو ایران سمپلر شدم یعنی محصولات رایگان میفرستن؟ نمیخواد برای اجناس هزینه ای بدیم؟
jdurhr عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 33 من عضو سایت ایران سمپلر هستم برام از برندهای مختلف کالا میفرستند رایگان که نظر بدم نظر سنجی شون خطا ... سلام من سایت ایران سندلر ثبت و نام کردم چقدر طول میکشه که پست کنند محصول را ؟؟
jdurhr عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 33 سلام اگر همه پرسشنامه ها را پاسخ داده آید فقط منتظر باشید تا برای شما سمپل بفرستند یکم زمان میبره ب ... حدوداً چقدر طول میکشه ؟
زیباست_رویا عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 79 من عضو سایت ایران سمپلر هستم برام از برندهای مختلف کالا میفرستند رایگان که نظر بدم نظر سنجی شون خطا ... امنه؟کد ملی دادی؟ مشکلی نیست