2777
2789
عنوان

خدا شوهرمو لعنت کنه ضایع کرد منو

473 بازدید | 16 پست

ما دیشب به اصرار شوهرم رفتیم خونه برادرشوهرم 

من تو خونه گفتم زنگ بزن ببین شام خوردن .ما بعد شام بریم .الکی گفت آره گفته خوردیم 

ما رفتیم درست سر سفره شام رسیدیم 

من و شوهرم گفتیم ما خوردیم 

این برادرشوهرم از دخترم پرسید شام خوردید گفت نه 

شوهرم هم قشنگ غذا شو خورد فقط من بد شدم

دلیل اینکه اونجا چیزی نخوردم این بود که گفتم نکنه کم بیاد .و اینکه ما برای شام که نرفته بودیم 

برگشتنی هم کلی دعواش کردم 

رفتارشوهرت زشت بوده خودش ضایع شده  اماکاش شام خورده بودین رفته بودی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت میگیری چرا؟ نفرین میکنی به خاطر این؟ دریته شما برا شام نرفته بودید ولی خونه داداششه راحته .. سر سفره رسیده باشید هم ایرادی نداره 

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤

ولشون کن کارشون همیشه گند زدنه.شوهر منم دیشب جلو مامانم ی حرف زد آبرومو برد.الان دلم میخواد سر به تنش نباشه.پریشب هم خونه مادرشوهرم رفتیم به مناسبت سالگرد ازدواج جاریم رفته بودن رستوران برگشتنی غذا آوردن نشست همشو خورد مثل نخورده ها

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
رفتارشوهرت زشت بوده خودش ضایع شده میگفتی فلانی الان خوردی 

گفتم کل بشقاب و خورد پاشد .برادرشوهرم هم به پسرش جفت برو بشقاب فلانی یعنی منو بیار زور که نیست غذا خوردن

دروغگوی خوبی نیستی😂😂😂 فقط شوهرت که بالذت خورد و تو کوفتش کردی

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
سخت میگیری چرا؟ نفرین میکنی به خاطر این؟ خونه داداششه راحته .. سر سفره رسیده باشید هم ایرادی نداره&n ...

خونه داداش اون که نیست جاری هم هست 

بعدا نگه گشنه غذا ما ن 

اون راحت ه من که راحت نیستم 

دروغگوی خوبی نیستی😂😂😂 فقط شوهرت که بالذت خورد و تو کوفتش کردی

آخه من نخوام اونجا غذا بخورم باید کی رو ببینم اصلا درک ندارن طرف برای چهار نفر غذا پخته چرا من برم 

بار ها رفته شام خورده متلک شو من از اینور اونور شندیم

یه بار هم منو زوری برده خونه شون شام 

جاری اونقدر گفت به شوخی آب خونه تون قطع بود و نیاین خونه ما شام که دیگه نمیرم

شوهرم دیر اومد ساعت شش ناهار خورد گفت بعد اومدن شام بخوریم بعد رفت اونجا غذا خوردن 

من اینطور مواقع میگم

مگه تو نگفتی بریم الان،پرسیدم ازشون، شام خوردن

بعدشم گفتم بیاین شام بخوریم، گفتی نه گرسنه نیستم

برگردیم میخوریم

آخه من نخوام اونجا غذا بخورم باید کی رو ببینم اصلا درک ندارن طرف برای چهار نفر غذا پخته چرا من برم&n ...

من عمرا بی دعوت نمی‌رم شوهرم هم از خودم بدتر 

کار شوهرت مورد پسند  نیست و باید اصلاح کنه خودش رو 

ببین وقتی میرین جایی از خونه لقمه بردار بده توراه بخوره سیرشه 

یا بگو یهو دلم ساندویچ خواست قبل رفتن برین بخوربن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.