2777
2789
عنوان

توجه بیش از حد شوهرم به خواهرش

1360 بازدید | 64 پست

سلام عزیزان میشه بهم بگید مشکل از منه یا همسرم

دیشب قرار شد بریم خونه خواهرشوهرم عصری با شوهرم رفتیم بیرون یک سال بود ک بهش میگفتم من از فلان شیرینی دوس دارم میشه دیدی برام بخری دیشب رفتیم پیاده شد رفت خرید وقتی اومد تو ماشین من با کلی ذوق تشکر کردم و‌گفتم باز کنم چنتا بخوریم اونم گفت خریدم اونجا بخوریم گفتم خب کاش دو تا قوطی میخریدی تو میدونی من از این شیرینی دوس دارم بعد ک رسیدیم خونه خواهر شوهرم من قوطیو برداشتم به من گفت نیار زهرمار بشه اون شیرینیو ینی تو به من میگی خواهرم و بچه هاش از اون شیرینی نخورن و کلی فوش و بد بیراه از دیشبم قهره با من ولی من واقعا هیچ منظوری نداشتم و اینم بگم ک وقتی شیرینیو بردیم همش به من میگفت بخور بخور تو دوس داری 😔😔 خواهر شوهرم هیچ خیری برا ما نداره عوضش شوهرم فقط سنگشونو به سینه میکوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

پول بردار هرچی دوست داری برو بیرون بخر برای خودت  نه که یک سال اویزونش باشی

حساس هم نشو روخواهرش

شوهرت همین مدلی توهم داره که باخواهرش بدهستی وای به حال اینکه مطرح کنی وحساسیت نشون بدی

من همیشه میریم خونه خواهر شوهرم خودم بهترین چیز رو انتخاب میکنم میبرم واسش حتی خوشمم نیاد اینجور وانمود میکنم که شکر خدا نتیجش خوب بوده دخالت نمیکنن شوهرم حس میکنه از خواهر خودم بیشتر دوستش دارم

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

توجهی نبوده این وسط .....حالا حتما نمیتونسته خرج اضافی کنه دیشبم مجبور بوده بخره از نوعی خریده که شما دوس داری تا اونجا نوش‌جان کنی ... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht