2777
2789
عنوان

What's up?I'm so happy

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 60 پست
Hi my dear you're ok??thanks god I am glad that you have recovered Yes you right And thanks for y ...

Thanks a lot my honey

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از ۱۰ سالگی میرم الان ۱۶ سالمه  یکسال و نیم دیگه تموم میکنم حتما ادامه بده خیلی بدردت میخو ...

موفق باشی عزیزم

تا مدرسه تموم شه تموم میکنی خیلی عالیه

من ۲۲ سالمه دانشجو ترم اخرم

اره خیلی دوس دارم گاها دلسرد میشم ولی کلا میخوام بخونمش

شما مباحث پایه رو بلدین مثل الفبا بعضی از واژه ها و همچین گرامر؟ اگه بلدین میتونین از سطح مبتدی ۳ ی ...

آره الفبا و کلمات ساده و گرامر ساده رو بلدم

گاها بعضی عکس نوشته های ساده رو هم معنی میتونم کنم

تو یوتیوب سلسله مراتبی یاد میده؟ مثلا کانال و اینا هست؟

زیاد استفاده نکردم ازش

آره الفبا و کلمات ساده و گرامر ساده رو بلدم گاها بعضی عکس نوشته های ساده رو هم معنی میتونم کنم تو ...

اره داره خیلی جای خوبیه برای اموزش توی خونه 

حتما از آموزش مبتدی استفاده بکن بعد متوسط بعد کم کم ارتقا بده خودتو توی گوگل هم گرامرارو بطور کااامل توضیح داده میتونی استفاده کنی 

ببین برای چنل یوتیوب که کمک کنه انگلیسی رو بهتر یاد بگیری کانال پریا اَخَواس رو سرچ کن به انگلیسی دقت کن که انگلیسی اموزش نمیده کمکت میکنه در راستای اموزش زبان 

دیکشنری فست دیک هم از گوگل پلی دان کن خیلی خوبه Fastdic اسم برنامس

یه برنامه دیگه که روزانه ازش استفاده بکنی خیلی خوبه برنامه news in levels هستش اینا همه تو گوکل پلیه چون فیلتره ولی عالییییین خودم دارمشون 

خیلی بهت کمک میکنه

امیدوارم همیشه موفق باشی

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
موفق باشی عزیزم تا مدرسه تموم شه تموم میکنی خیلی عالیه من ۲۲ سالمه دانشجو ترم اخرم اره خیلی دوس د ...

اره خوبیش اینه

مرسی عزیزم همچنین شما 

امیدوارم موفق باشین

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
آره الفبا و کلمات ساده و گرامر ساده رو بلدم گاها بعضی عکس نوشته های ساده رو هم معنی میتونم کنم تو ...

اینم کانال خوبیه برا اموزش

موفق باشی عزیزم تا مدرسه تموم شه تموم میکنی خیلی عالیه من ۲۲ سالمه دانشجو ترم اخرم اره خیلی دوس د ...

بنظر من برا سن شما دیگه کلاس بدرد نمیخوره چون خیلی طولش میدن الان برا من ۷ ، ۸ سال طول میکشه پس فقط وقت تلف کردنه تو خونه اگه بتونین دوره اموزشی هم شرکت کنین خیلییی خوبه 

من یه دوره مکالمه میشناسم خیلی کادرش خوبه اگه بخواین میتونم بهتون معرفی کنم

HI Congratulations; Happy birthday; Its so soon that school take a exam; its just 12 days that sch ...

😀👌It's a good decision

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
بنظر من برا سن شما دیگه کلاس بدرد نمیخوره چون خیلی طولش میدن الان برا من ۷ ، ۸ سال طول میکشه پس فقط ...

مرسی عزیزم لطف کردی❤️❤️❤️ ممنون از توضیحاتت

هر وقت خواستم جدی ادامه اش بدم میگیرم ازت🥰🦋