2777
2789
عنوان

What's up?I'm so happy

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 60 پست
عزیزم شما چقد کلاس رفتین من خیلی علاقه دارم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم اخرش تو دانشگاه دیدم کلا ...

من از ۱۰ سالگی میرم الان ۱۶ سالمه 

یکسال و نیم دیگه تموم میکنم

حتما ادامه بده خیلی بدردت میخوره

اگرم وقت نمیکنی یوتیوب عالیه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما چقد کلاس رفتین من خیلی علاقه دارم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم اخرش تو دانشگاه دیدم کلا ...

شما مباحث پایه رو بلدین مثل الفبا بعضی از واژه ها و همچین گرامر؟

اگه بلدین میتونین از سطح مبتدی ۳ یوتیوب شروع بکنین 

ولی اگه جایی اموزشگاه بخواین برین حتما باید تایین سطح ازتون بگیرن که بدونین از کحا باید شرو کنین

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
یعنی ۶ سال مرتب رفتی کلاس زبان؟

اره فک کنم یه سه چار ماهی هم وقفه افتاده

🤩Hi my dear, this is great

It is very good to thank God for our small and big 🌱successes so that he gives us the best

I thank God that I finally (with God's help) can to

getting back to the routine of life and I am reading a lot of useful books these days. We should even thank God for the blessing of breathing every day

Happy birthday indeed

🧡🌱I wish you the best

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
My soul is sad and depressed My heart is broken So I can't enjoy these gifts The black dog of dep ...

Yes you right but all of these are fixable with book , psychologist ،.... 

I hope you will be better my dear

I'm happy because maybe can learning English 😂امیدوارم اشتباه نباشه

نمیدونم منظورت چیه ولی اگه میخوای بگی من خوشحالم ازینکه میتونم انگلیسی یاد بگیرم نباید maybe بیاری بجاش I can باید بگی 

🤩Hi my dear, this is great It is very good to thank God for our small and big 🌱successes so that ...

Hi my dear you're ok??thanks god

I am glad that you have recovered

Yes you right

And thanks for your congratulations

You too