2777
2789
عنوان

وااای آبروم رفت خیلییی حرص خوردم

268 بازدید | 10 پست

عصر رفتم مغازه فامیلمون  .....یکی از همکلاسیای قدیمم هم بود خیلی تیپ زده و ....😬😬

گفتم کارت بکش پول بده بمن ....پولو داد بعد کارتمو دستگاه نخوند تاریخش تموم شده بود 

😣😣😣 بعد من پولو پس دادم   اون فامیلمونم کلیییی تعارف کرد ک ن و پولو ببر ب عنوان قرض و ... منم گفتم نع   اصلاااا نمیدونم چجوری از مغازه اومدم بیرون   خیلییییی خجالت کشیدممممم 😖😖😫😫😭😭🥶🥶

اینقد حرص خوردم سردرد شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تموم شد رفت 

اینقد خودتو اذیت نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چیزی نشده که 

بیخیال خودتو اذیت نکن

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

عزیزم چرا انقدر به خودت سخت میگیری ،اصلا مهم نیست منم برام پیش اومده خرید کردم کارت کشیدم تاریخش تموم شده بوده ولی دیگه مهم نیست برام سر اینچیزای الکی حرص بخورم ،چندتا نفس عمیق بکش یخورده خودت تو ذهنت اتفاق امروز به شوخی و خنده بگیر یه لیوان اب بخور و اصلا مهم نباشه برات

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
هوووف نمدونم     شماچ مهربونید 😅

ممنون عزیزم بخدا سر چیزای الکی غصه خوردن فایده نداره حیف اعصابت نباشه ،دنیا رو به شوخی و مسخره بگیر بگذره سخت بگیری سخت میگذره

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱