2777
2789
عنوان

تزریق هرمون رشد لطفا راهنمایی کنید

598 بازدید | 50 پست
سلام به همه دکتر دخترم گفته اگه تا پنج ماه دیگه دخترم رشد قدش خدایی نکرده خوب نشه هرمون رشد براس تجویذ میکنه کسی هست این هرمون را برای بچش یا نزدیکانش تزریق کرده باشه؟
دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
میشه بپرسم پریود میشه یا نه ؟ براش دیفیرلین تجویز نکرده ؟
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیلای ما میزد ازدواجتون فامیلی بوده!؟ حتما مشکل هیپوفیز داره دخترت
هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
ستایش جان دیفیرلین آمپولیه که 28روز یکبار تزریق میشه و بلوغ رو به تاخیر میندازه که صفحه ی استخوانی بسته نشه
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
تا پریود نشه وقت دارین عوارض خاصیم نداره تا جایی که من میدونم یعنی به هر حال برای دختر شما سودش از ضررش بیشتره
هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
ستایش اون فامیل ما شدیدا کوتاه بود و نزدیک پریودش تازه متوجه شدن و دیر اقدام کردن با هورمون آخرش شد ۱۴۸ ولی اگه زودتر میفهمیدن بلند تر میشد