2777
2789
عنوان

مامانم مدام با شوهرم سر جنگ داره

608 بازدید | 26 پست

شوهرم خانواده بشدت داغونی داره پدر مادر هر دو درگیر اعتیاد شدید پدر بیکار ... 

حالا همین خانواده داغون راضی ب ازدواج ما نبودن چون میخواستن شوهرم خرجشونو  بده اما خاله شوهرم جنبید و اومد خواستگاری ... 

خلاصه ازونروز مامانم کینه داره مدام ت  حرف با شوهرم دنبال دعواست ... منتظره شوهرم یچیز بگه تا اینو بونه علم یزید و بگه اینم مث ننش فلان و بهمانه .... بعدم بشینه پشت سر شوهرم با من غیبت کنه 

منم روم‌نمیشه چیزی یگن 

خسته م بخدا  و متنفر از کینه ای که تمومی نداره

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرتون  موافق ازدواج شما نبوده؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

روم نمیشه چیه؟اگه همسرخوبی داری یکبار ب مامانت بگو لطفا جلوی من از همسرم بد نگین ناراحت میشم.این رفت ...

واقعا انرژی منفی ... چیکار کنم از مامانم بشدت میترسم نمیدونم چرا .دس خودم نیس

از شوهرت راضی؟شغلش چیع

کارمنده 

وضع مالیش جالب نیس ولی اخلاقی درجه یکه  جفتنون کار میکنیم زندگی میچرخونیم

سلام.شوهرت رو که دوست داری پس به خاطر ایشون مدارا کن.اگر قرار باشه بین شوهرت و مادرت یکی رو انتخاب کنی بعضی موقع چاره ای نداریم چون زندگیته پس باید شوهرت رو انتخاب کنی.قطعا" حق رو به شما میدم اما زندگی روزهای خوب داره روزهای غمناک داره.فداکاری کن و فراموش کن هر فردی هر چی بخواد بگه.مهم زندگی شما شوهر و فرزند یا فرزندانتون هستش.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.