کاپو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 1491 عنوان آزمون msrt 328 بازدید | 9 پست سلام و درود. تا حالا آزمون msrt شرکت کردید و منابعش رو میدونید؟ نمیدونم چیا بخونم؛ سطحم اینترمدیته 1402/07/12 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4259 سلام. همون ازمون وزارت علوم هست؟ جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4259 اره منم میخواستم شرکت کنم، منابع گیر آوردید به منم بگین بی زحمت. جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
کاپو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 1491 بزن توی اینترنت میاد منابعش رو میتونی به صورت PDf دانلود کنی نمیدونم به کدوم اعتماد کنم، آزمونش خیلی سخت شده اخیرا
کاپو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 1491 منم میخواستم شرکت کنم، منابع گیر آوردید به منم بگین بی زحمت. کار با نی نی سایتو بلد نیستم😅 اگه مایلید ای دی تلگرامتونو برام ارسال کنید باهم بخونیم
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4259 کار با نی نی سایتو بلد نیستم😅 اگه مایلید ای دی تلگرامتونو برام ارسال کنید باهم بخونیم واقعیتش فرصت کافی برای مطالعه جمعی ندارم، فقط اگه از جهت منابع چیز خوبی گیرتون اومد ممنون میشم برای بنده هم ارسال کنید.@Lawyer4898 جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
کاپو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 1491 واقعیتش فرصت کافی برای مطالعه جمعی ندارم، فقط اگه از جهت منابع چیز خوبی گیرتون اومد ممنون میشم برای ... باشه