مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 عنوان رنگموی دودی متوسط گذاشتم موهام طلایی شد بچه ها چیکار کنم؟ 153 بازدید | 4 پست بچه ها ریشه موهام یکم روشن تر شده حس میکنم چیکا کنم یکم تیره بشهههههه خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍 1402/07/12 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیانا_ عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 2990 مشکی بزار (شوخی کردم) یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
گندم۷۵ عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 689 عه تو منی یا من توام؟؟😂واسه منم دقیقا همینه رنگ دودی هم با یه حموم رفت و الان با هرحموم زرد تر میشه🤣
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 مشکی بزار (شوخی کردم) خودمم بهش فک کردم ولی مشکی نمیاد بهم🤭 خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 عه تو منی یا من توام؟؟😂 واسه منم دقیقا همینه رنگ دودی هم با یه حموم رفت و الان با هرحموم زرد تر می ... عه یا خدا چیکار کنیم الان من رفتم یه رنگ قهوه ای متوسط گرفتم ولی این رنگمبد نیستا باروسری یا شال رنگ روشن خیلی قشنگ میشه خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍