2777
2789
عنوان

دختره همزمان با دو نفر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 23 پست
دختره فامیله میترسم حالا از رو تلافی بره رازهای خودم بگه می‌خوام حداقل قانعش کنم چی بگم آخه من چه می ...

ببخشید ناراحت نشو ولی بنظرم اونی که با دو نفر باشه عمومیه عمومی 

خوب کردی گفتی دمت گرم 

ببخشید ناراحت نشو ولی بنظرم اونی که با دو نفر باشه عمومیه عمومی  خوب کردی گفتی دمت گرم

قربونت ولی آخه چرا حالا باید اینطوری باشه دلم میسوزه اونو خبر دادم انقدز بی وجدانه رفت گفت حالا چه کنم دختره اگر دنبال تلافی باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت ولی آخه چرا حالا باید اینطوری باشه دلم میسوزه اونو خبر دادم انقدز بی وجدانه رفت گفت حالا چه ک ...

ببین اینکه به پسره گفتی کاش غریبه بود اونجوری راحت تر بود این الان فامیله آتویی چیزی ازت داشته باشه میتونه با اون تلافی کنه ، چیزی ازت می‌دونه که بخواد با اون تلافی کنه؟

ببین اینکه به پسره گفتی کاش غریبه بود اونجوری راحت تر بود این الان فامیله آتویی چیزی ازت داشته باشه ...

اره یه چندتا چیز می‌دونه دختره ولی خب یه بارم پشتم پیش یکی حرف زده بنظرت چه کنم 

اره یه چندتا چیز می‌دونه دختره ولی خب یه بارم پشتم پیش یکی حرف زده بنظرت چه کنم 

همه ارتباط هاتو کنسل کن بعد مثلا اگه کسی بهت گفت فلانی پشت سرت اینو گفته تکذیب کن و بگو چون ما مثلا یه بحثی بینمون پیش اومده چرت و پرت گفته پشت سرم و واقعیت نداره 

بعد تو غیبت نکن بگو منو که مثلا می‌شناسین آدمی نیستم که غیبت کنم اونم میسپرمش بخدا که اینقد حرفای بد پشتم میزنه و تهمت میزنه(دیگه واسه این شرایط پیشنهاد بهتری به ذهنم نرسید)