عاقا یه فامیل من با یه پسر زن باز رفیق بود همش از دستش ناراحت بود هی خواسته های بیجا ازش داشت تا این که به من گفت با این حرف بزن آدم بشه منم باهاش حرف زدم در حد دو جمله دیدم آدم نیست بهش میگفتم ازش دست بردار میگفت نه خودشم برا سرگرمی با یه نفر دیگه ام بود دختره این پسره ام هی میگفت بهش بیا خونه فلان من دیدم اینطوریه به پسره گفتم بیخیال دختره با کسی دیگه ام هست تا کلا اینا از هم ببرن حداقل آسیبی نرسه به دختره کات کردن اینا بعد الان پسره به دختره گفته اینم شاکی که چرا گفتی اینم عاقبت کار خوب چه کنم بنظرتون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین دختری که میگم همزمان با دو نفر بود یه دوست پسراش زن بار بود ازش توقع بیجا داشت بهم گفت باهاش حرف بزن حرف زدم گفتم به دردت نمیخوره با این کات کن با یکی دیگه باش حداقل گفت نه با دوتا هستم منم به پسره گفتم دختره با دو نفره که حداقل هم پسره آسیبی به این دختره نزنه هم دختره این پسره رو اسکل نکنه الان پسره اومده به دختره گفته فلانی بهم گفت با یه نفر دیگه ام هستی همزمان و کاسه کوزه ها سر مم شکسته