2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مث ج*ن*ده ها میمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 7574 بازدید | 86 پست

بمیرم ...نه تقصیر تو چیه عزیزم همسرت خیلی حرفش زشت بوده

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت خیلی بی ادب و بی شخصیته فقط همینو میتونم بگم

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

وا چه بی ادب

حرفش بی ربط بوده بعد بدتر کرده با فحشش

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

فعلا باهاش حرف نزن و جواب حرفاشو نده اگر پرسید چرا جواب نمیدی بگو من ج... نیستم که جواب بدم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

جن.ده بوده صد شرف داره به بی غیرت و بی ناموس بودن که شوهرت باشه. چطور آدم همچین برچسبی رو به زن خودش بده. والا من بودم همون سینک رو وصل میکردم به دهنش و تا جد و آبادش رو واسه شب اجاره نمیدادم، ولش نمیکردم

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم