2777
2789
عنوان

جدا شدیم ولی...

366 بازدید | 29 پست

نزدیک یک هفتس جدا شدیم به درخاست خودش..

۵سال عاشقانه همو میخواستیم ولی بنابرمسائلی جداشدیم💔

دیشب دیدم توبیوگرافی کلمهy رو گذاشته..(💗my soul y)

اینو گذاشته.. میخوام بدونم اون y اخر یعنی اول اسم شخصی هست؟یا منظورش (تو) هست و بلد نبودهyou بنویسه؟

یا اینکه باکسی رفته تورابطه ک اول اسمشو گذاشته؟؟

ذهنم خیلی مشغوله ..از کجا بفهمم باکسیه یانه

U را این شکلی مینویسن 

اون y اول اسمه

بعدم کات کردید پروفایل دیگه چیمیگه؟؟؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مرد جماعت اعتمادی نیست این حتما با یکی دیگه اس

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

اول اسم شخصه دیگه......

غمگینه 

ولی بخاطر خودت هر چه زودتر فراموشش کن 

دیگه هم چکش نکن

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

دوستش داری هنوزم ؟

خب چرا جداشدی

اون حرف اول اسم کسیه فکر کنم چون u برای کلمه تو استفاده میشه

کاربری چهارم🤕                                                             مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵ سال سختی فرشته کوچولومون رو بهمون داد🥰

سلام.لطفا" فراموشش کن.فرض کنیم با کسی هم باشه چرا زندگی رو برای خودت سخت میکنی؟وقتت رو با شغل مناسب سپس یوگا ورزش موسیقی پرکن.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.