2777
2789
عنوان

جدا شدیم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه چجوری تونسته با یکی دیگه در عرض یه هفته بره تورابطه

مردها بیشترشون همین هستن.زندگی شخصی اونه،شما رو فراموشش کن همونطور که اون شما رو فراموش کرد.به زندگیت سر و سامان بده ذهنت رو تخلیه کن.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.
مردها بیشترشون همین هستن.زندگی شخصی اونه،شما رو فراموشش کن همونطور که اون شما رو فراموش کرد.به زندگی ...

خیلی برام سخته میدونی

تازه داشتم اروم میشدم ک دیشب دیدم بیوگرافیشو عوض کرده.

یه نفر هم سه بار بهم درخاست داده ک فالوم کنه.و من سه بارشم رد کردم و دیشب دوباره بهم درخاست داده، نمیدونم دختره یا پسر پیجش قفله.. بعد همین شخص توی پیج نامزدم هم هست و همو فالو میکنن..

یعنی قبول کنم درخاستشو؟ کیه یعنی ک انقدر درخاست میده

ذهنم خیلی مشغوله

چرا همش دوس داری خودتو گول بزنی؟ 

بعظی چیزا واقعا سخته ولی باید پذیرفت. 

عزیزم با کسی بوده ک بهانه میاورده و آخرم گذاشته رفته. 

You وقتی مخفف میشه. میشه u 

اونی ک تو میگی گذاشته y. این اول اسم کسی هست

هی میخوام به خودم بقبولم ولی همش میگم غیر ممکنه

شاید داره حرصت میده ک بهش زنگ بزنی. 

این ۵سالی ک باهاش بودی اخلاقشو فهمیدی دیگه. 

فکر میکنی ممکنه این کارو کرده باشه ک بهش توجه کنی؟؟؟

شاید داره حرصت میده ک بهش زنگ بزنی.  این ۵سالی ک باهاش بودی اخلاقشو فهمیدی دیگه.  فکر می ...

خودمم همین فکرو میکنم اخه مغروره شاید دلش تنگ شده و روش نمیشه زنگ بزنه چون از طرف اون بوده جدایی..

و به این ترفند میخواد ک منو تحریک کنه تا زنگ بزنم..

تواین۵سال نه همچین رفتاریو ندیدم ازش هرموقع قهر و دعوا میکردیم اینجوری نمیکرد،ولی اینبار انفالوم هم کرده ک گفته زنگ و پیام بدی بلاکت میکنم