2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

232 بازدید | 8 پست

سلام من ۲۶هفته هستم ‌نی نی م دختره ولی چون دیابت بارداری دارم نمیتونم موزوانبه زیاد بخورم.برنج هم دکترم گفته شب ممنوع و فقط نهار گاهی مواقع برنج میخورم

روزانه آجیل و شیر و میوه میخورم.هروز نهار گوشت و هرشب مرغ یا گوشت یا ماهی میخورم

اگه میدونید چیابخورم که نی نی م وزن بگیره ممنون میشم بهم بگید

هزینشم مهم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز که خیلیی زوده برای وزن گیری جنین بیشتر خودت تپل میشی  اوج وزن گیری جنین ماه اخره

اتفاقا خودم اون اوایل خیلی کم کردم

الان دارم ماهانهدیک‌کیلو تقریبا اضاف میکنم اونم به زور هزارجور تقویتی ک دکترداده

اتفاقا خودم اون اوایل خیلی کم کردم الان دارم ماهانهدیک‌کیلو تقریبا اضاف میکنم اونم به زور هزارجور ت ...

نگران وزن گیری جنین نباش منم اولش ۵ کیلو کم کردم 

بچه اون چیزی و ک نیاز داره روزانه دریافت میکنه 

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)

بیشتر پروتئین بخور آجیل، انواع گوشت ها که بهتره به صورت کبابی باشه نون جو یا نان کامل استفاده کن نون سفید یا فانتزی و برنج رو حذف کن 

میوه های کم قند انتخاب کن مثلا خربزه و موز و خرما ،هندوانه و میوه های تابستون قندشون بالاست 

برای وزن گیری جنین حساس نباش چون دیابت شما ناخواسته روی وزن جنین هم اثر میزاره بیشتر باید فکر سلامتی خودت و نی نی باشی تا وزنش من خواهرم کل بارداری فقط ۵ کیلو اضافه کرد چون دیابت داشت  با اینکه خیلی مراعات کرد و رژیم داشت بچه اش نزدیک ۴ کیلو بدنیا اومد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.