2777
2789
عنوان

جارییی🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 21 پست
مادر منم دقیقا با زن عموم همین بودن  حتی مادرشوهرم با  زن عموی شوهرم  ولی همه مثل ه ...

لیاقت مهربونی نداشت حتما

خانواده همسرم خیلی با محبت هستن منم باهاشون خیلی خوب برخورد می کنم 😊😍

حالا این جاریم هم هرطور باشه منم باهاش همونطور میشم

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

لیاقت مهربونی نداشت حتما خانواده همسرم خیلی با محبت هستن منم باهاشون خیلی خوب برخورد می کنم 😊😍 ح ...

منم خانواده همسرم خودشون خوبن همین برادرشوهرم مجرد بود والا یه سلام و خداحافظ بود با هم حرفمون 

زن گرفت شد یکی دیگه حرفی نموند که از دهنش در نیومد به من یا شوهرم بگه همون شوهرم  که براش عین پدرش بود

همین دختر فتنه انداخت وگرنه خود برادرشوهرم با این همه درگیری که داشتیم هنوزم میگم ذاتش خوب بود و هست زنش نزاشت حسادت افت جونش بود و هست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خانواده همسرم خودشون خوبن همین برادرشوهرم مجرد بود والا یه سلام و خداحافظ بود با هم حرفمون  ...

اینجور ادما مریضن، براشون دعا کنیم تا بهبودی حاصل بشه😊🤍🤲

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

اینجور ادما مریضن، براشون دعا کنیم تا بهبودی حاصل بشه😊🤍🤲

درسته مریضه 

ولی از اون هایی که هیچ‌وقت خوب نمیشه 

فکر نکن بار اوله تا حالا چند بار داستان داشتیم گفتیم درست میشه نشد که مطلق قط کردیم رابطه رو الان بچشون یکماهه دنبا اومده تبریک نگفتیم شوهرم  میگه حسی ندارم به تک بچه تک داداشم ببین دیگه چقدر اوضاع خرابه 

هیچ وقت نمیخوام ببینمشون هیچ وقت شوهرمم خودش میدونه اخرشو خداروشکر از اون زن عقده ای هاش  نیستم نبودم هیچ وقت  بگم داداشتو خط بکش ال کن فلان خود شوهرم دید چی شد تازه اون اخطار داده حق نداری اومدن حلو با زن داداشم  ارتباط بگیری 🤣

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
درسته مریضه  ولی از اون هایی که هیچ‌وقت خوب نمیشه  فکر نکن بار اوله تا حالا چند بار داست ...

افزین به هردوتاتون😍🤍👏

انشالا که همیشه خوشبخت باشید

امیدوارم اون طفل معصوم حداقل به پدر و مادرش نره🙂

عزیزم امیدوارم از حرف ناراحت نشی و همیشه با هم خوب و خوش باشید

اما خیییییلی زوده واسه قضاوت بین تون

هم شما خودت خیلی تازه عروسی هم ایشون هنوز وارد نشدن چند جلسه باید بگذره بعد بشه نظر داد

عزیزم امیدوارم از حرف ناراحت نشی و همیشه با هم خوب و خوش باشید اما خیییییلی زوده واسه قضاوت بین تون ...

اره دقیقا