2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست
اخه من بزرگسالان ثبت نام کردم آموزشی ندارم فقط امتحان مبدم

عزیزم حتما عالی باید بدی ها نمراتت بالای نوزده باید شه چون رقابت سنگینه خیلی ها کنکور خوب دادن ولی نهایی هاشون چون خوب نبود خراب کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم نهایی روفقط وامتحان میگیرن

امتحان هایی که بری مدرسه بدی خیلی زیاد توی رتبه کنکورت تاثیر داره پس باید خیلی خوب بدی برای همین حتما از الان واسه درس ها برنامه ریزی کن تا بتونی نمره ی خوبی بگیری 

کنکور تغییر کرده عزیزم نهایی ها امسال پنجاه درصد قطعی و سال بعد شصت درصد تأثیر قطعی و مستقیم داره پس ...

ببخشیدعزیزم من چون اطلاعی ندارم میپرسم منظورتون امتحانای قبل دیپلم براسه پایه اس

عزیزم حتما عالی باید بدی ها نمراتت بالای نوزده باید شه چون رقابت سنگینه خیلی ها کنکور خوب دادن ولی ن ...

وای پس خیلی سخته اخه من آموزشی ندارم فقط امتحان میدم تودبیرستان

ببخشیدعزیزم من چون اطلاعی ندارم میپرسم منظورتون امتحانای قبل دیپلم براسه پایه اس

عزیزم نظام جدید اینجوریه که دهم یازدهم دوازدهم هست 

کنکور امسال نهایی از سال دوازدهم هست که پنجاه درصد تاثیر قطعی معدل داره پنجاه درصد هم کنکور از دروس اختصاصی ( ریاضی فیزیک شیمی زیست زمین ) ولی نهایی ها هم همه ی دروس مهمه ( ریاضی فیزیک شیمی زیست ادبیات عربی دینی زبان هویت اجتماعی و سلامت و بهداشت ) 

سال بعد ترش تاثیر قطعی معدل شصت درصد میشه از پایه دوازدهم و یازدهم که خب یازدهم درس زمین شناسی هم هست 

و نهایی ها خیلی خیلی مهمه 

ببین از جایی که ثبت نام کردی بپرس کدوم درس ها امتحانشون نهاییه، معدل امتحان نهایی توی کنکور سال دیگه 50 درصد تاثیر داره (پایه یازدهم و دوازدهم نهایی میشن)

درس ها تخصصی ریاضی، شیمی، زیست و فیزیک هم توی کنکور سوال میاد ازشون.

هر درسی رو که الان داری می خونی حتما تست هم کار کن. 

اگه کلاس نمیری پکیج آموزشی بگیر. من به بچه هام زیر 100 سنجش رو پیشنهاد دادم، به نظرم الان بهترین آموزش درس های کنکوری رو داره، تدریس ویدیوییه، همه درسا هم تشریحی هم تستی تدریس میشه. هم واسه امتحان مدرسه کامله هم واسه کنکور فوق العاده ست.

این سایتشه به نظرم یه سر بزنی بد نیست.

https://zire100sanjesh.com/بسته-آموزشی-کنکور/