2777
2789
عنوان

حالم از بدنم داره به هم میخوره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 97 پست

من‌ یک سال باشگاه رفتم تی آر ایکس اولاش لاغر شدم بعد استپ کردم هشتاد کیلو بودم شدم ۷۷ کیلو بعد هم دوباره وزنم اومد بالا  تا اینکه مربیم از اون باشگاه رفت و منم با مدیریت بلشگاه بحثم شد و دیگه اونجا نرفتم ،رفتم یه باشگاه دیگه گفتم میخوام تی آر ایکس کار کنم وزنمم بیاد پایین گفت که فیتنس تی آر ایکس داریم منم ثبت نام کردم الان نزدیک دوماهه دارم میرم هم وزن کم کردم هم مربیم خیلی پیگیر برای رژیمم اون مربی قبلی خیلی پول براش مهم بود نتیجه هم نگرفتم ازش ولی این بنده خدا بدون هزینه پیگیر و راهنما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ یک سال باشگاه رفتم تی آر ایکس اولاش لاغر شدم بعد استپ کردم هشتاد کیلو بودم شدم ۷۷ کیلو بعد هم دو ...

شیرازین؟ 

رژیمتون چطوریه؟ چقدر برنج و نون میخورین؟ 

واقعا با همین سرکه؟  چطوری بخورم؟ خالی یا با آب؟ کی بخورم دقیقا؟

لیوان رو ۴ قسمت کن یک قسمت سرکه سیب یک قسمت آب دماغتو بگیر برو بالا نوش جان کن 

شب موقع خواب 

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است

اینطوری نگو😞 منم تا سه سال پیش لاغر بودم، ۵۱-۵۲ دیگه اوج چاقیم خیلییی خیلی تپل شدم ۶۲-۶۳ بود تا اینکه رفتم شغلمو عوض کزدم و کیک و شیرینی پختم🫠در عرش دو سه سال رسیدم به ۸۱ کیلو، ینی هیچ وقت یادم نمیره روزی که رفتم روی ترازو و عدد ۸۱/۳۰۰ رو دیدم سرم گیج رفت😞میدونستم چاق شدم ولی دیگه هیچ وقت فکر نمیکردم برم رو ۸۰، از ۶ خرداد رفتم باشگاه، البته ماه اول و دوم رو چون خیلی کار داشتم باشگاه رقتنم بگیز نگیر داشت، رژیم گرفتم نه طوری که سخت باشه برام فقط ممنوعات مثل شکر و نمک و شیرینی جات و تنقلات رو حذف کردم، برنجم ۸ تا قاشقه، روزی که خیلی گرسنه نباشم اون ۸ تا قاشق رو کمتر میخورم اما وقتی که گرسنمه سخت نمیگیزم به خودم انقدری میخورم تا سیر بشم، از مرداد سفت و سخت چسبیدم به ورزش،شبا هم تا همین چند هفته پیش میرفتم پیاده روی، الان رسیدم به ۶۴ کیلو، ادامه میدم تا بیام به وزن سابقم برسم، البته همه اینا با تلاش های مربیم بود، که اصلا مهم ترین انگیزه ام واسه ورزش و باشگاه رفتن بود، من دیگه کلا نا امید بودم میگفتم این سرنوشتمه باید بپذیرم😂تا الان لاغر بودم از این سن به بعد باید به عنوان یه ادم چاق زندگی کنم، من در عرض ۴ ماه که فقط ۲ ماهش مداوم بود، ۱۶ کیلو ۶۰۰ گرم وزن کم کردم🥺من تا عمر دارم دست بوس مربی باشگاهمم، هیییچ وقت تلاش و زحمتاش رو فراموش نمیکنم🥺اصلا یکی از بززگترین شانس های من توی زندگی اشنایی با مهدیه بود، دعاگوش هستم همیشه و همه جا، یه مربی با اخلاق و حرفه ای و کاربلد🥺

بهم میگی اصلیا چجورین 😊

جا و جعبه و شکلش یکیه فقط باید از شرکت سازنده بگیری من چون رفیقم یکسال میخوره و راضی بود گرفتم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
شیرازین؟  رژیمتون چطوریه؟ چقدر برنج و نون میخورین؟

نه عزیزم کرج هستم اولش بهم گفت یه روز عادی که غذا میخوری قاشقهای برنج بشمار من ۱۵ قاشق میخوردم هفته اول گفت ۱۲ قاشق کن بعد   هفته دوم ده قاشق و تا اینکه شد ۸ قاشق الان بهم میگه زیر هشت قاشق نخور بیشتر هم نخور نون هم فقط نون  تست جو  میخورم روزی دو یا سه برش

وای منم از فردا شروع میکنم شیراز نیستی؟ 

نه من ساوه ام، حتما شروع کن ورزش رو، من حتی روحیه ام خیلییی بهتر از قبل شده، هر کی هم هر چی میگه گوش نکن، فقظ و فقط و فقط با حرف های مربیت پیش برو و اصلا و ابدا نا امید نشو 

برو فیتنس کلاسهای چربی سوزی بعد سالم خوری کن چند کیلو اضافه دارین؟

18 سالمه 

168 قدمه

81،700 وزنمه

BMI 30

نمیدونم چقدر اضافه وزن دارم ولی میخوام برسم به 55

برامم اصلا مهم نیست که زشت میشم یا نه چون چهرم اوکیه 

فقط میخوام بشم اونی که قبل کرونا بودم

نه من ساوه ام، حتما شروع کن ورزش رو، من حتی روحیه ام خیلییی بهتر از قبل شده، هر کی هم هر چی میگه گوش ...

مربیم به درد نمیخوره 

عوضش میکنم

ایروبیک کار میکنم همش الکی بالا و پایین میپریم

مربیم به درد نمیخوره  عوضش میکنم ایروبیک کار میکنم همش الکی بالا و پایین میپریم

من تی ار ایکس کار میکنم چهارشنبه و پنجشنبه هم قکز کنم هوازیه نمیدونم چیه فقط میدونم که پ...ا....ر...ه میشیم میریم خونمون🥺ببین نمیدونم مربی من مجازی هم کار میکنه یا نه ها، ولی میخوای ای دیش زو بدم پیجش رو ببینی یه پیام بهش بدی؟ خیلی دوست دارم عکس ۸۱ کیلویی و ۶۴ کیلوایمو بذارم ببینی