2777
2789
عنوان

حالم از بدنم داره به هم میخوره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این چیزا مثل سرکه و دارچین و... بقیه اعتقاد ندارم، یعنی واقعا کار میکنه؟؟ 😭تاحالا ندیدم دور و بر ...

من ۱۰۷ کیلو شدم سه ماهه دارم میخورم الان ۹۳ تام فعالیتم میکنم سر کارم

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است
الان متوجه شدم رونت بزرگتر شده بود باسنت هم تغییر کرده 

شکمم تابلو اومده جلوتر

رونم دو برابر شده به نسبت پارسال

باسنم از همون بچگی بزرگ و تابلو بود ولی الان دیگه خیلی بزرگه

حالا اون به درککک

شکممممممممم😭

هیکل مهمههههه هیشکی هیچوقت در نگاه اول شخصیت منو ندید همه اول هیکل و قیافه آدمو میبینن 😭این چه خ ...

نه قیافه نه هیکل نه رنگ پوست نه موی سر هیچ کدوم باعث نمیشه بهترین بشی 

و هیچ کس قدر نمیدونه 

چه قرصی خوردی

دوره های اول که ۱۹کیلو کم کردم خارجی بود این ماه که ۶کیلو کم کردم ایرانی بود ولی خیلی بیشتر از خارجیا راضی بودم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
یک عدد ۸۹ کیلو هستم 💔💔💔

هعییی

شما قشنگی

منم قشنگم رو صورتم خیلی تاثیر بدی نذاشته

ولی هیکلم اصلا ازش راضی نیستم

به خدا یه شکم دارم عکس لخت بفرستم فکر میکنین 9 ماه حامله ام

https://www.karshod.ir/jobs/%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%86%D8%B3%D8%A7%D8%B ...

با ایروبیک نتیجه نمیگیرم😭میخوام زود آبش کنم بره

اگه با بدنسازی دیدین کسی تو یه باشگاه تو شیراز کم کنه بگین برم

اسم قرصت چی بود منم بگیرم کنار سرکه سیب اونم بخورم 

بالا گفتم گلم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
با ایروبیک نتیجه نمیگیرم😭میخوام زود آبش کنم بره اگه با بدنسازی دیدین کسی تو یه باشگاه تو شیراز کم ...

ببین اگه اونجوریه فقط استخر و شنا کنارشم هوازی و سرکه سیب و قرصها

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است
اسماشو خارجی و ایرانی میگی 

خارجی ویکتوریا و دیاموند و بلک بود ولی اصل بود حواست باشه اگه فیک باشه خیلی ضرر داره

ایرانی هم صوفیا