2777
2789

دخترم نه ماهشه کف دستش یه کوچولو پوست پوست شده اندازه عدس چندماهه بعد الان یک ماهه بعضی وقتا مثلا گردنش یا پیشونیش یا روی زانوش ی دون دون های بی رنگ میشه زودم خوب میشه من فکر می کردم عرق جوشه الان اتفاقی عکس بیماری گال دیدم خیلی ترسیدم تو رو خدا  کمکم کنید دخترم اصلا خودش نمی خارونه اینام بی رنگن 😭😭😭😭😭😭😭😭من وسواس فکری دارم تو رو خدا تا فردا دکتر برم دیوونه میشم

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گال اینشکلی نیست

تونل میزنه کل پوستو میگیره و رنگش تیره تره خارش شدید داره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
گال اینشکلی نیست تونل میزنه کل پوستو میگیره و رنگش تیره تره خارش شدید داره

شما تجربه شو داشتید دارم سکته می کنم 

شما تجربه شو داشتید دارم سکته می کنم 

نه ولی مریض گال زیاد دیدم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
این گال نیست خیالت راحت احتمالا حساسیتی چیزی باشه 

شما تجربشو داشتید این دون دونا مثلا، فقط کف دستش شبیه عکس تو نت بود اونم خیلی کمه😭😭😭😭

این عکس ک دوباره گذاشتمم می‌بینید 

چیزی معلوم نیست 

شما تجربشو داشتید این دون دونا مثلا، فقط کف دستش شبیه عکس تو نت بود اونم خیلی کمه😭😭😭😭

نه عزیزم تجربشو نداشتم ولی میدونم بشدت خارش داره و اذیت کنندست و اگه بچتون مبتلا بود شما هم گرفته بودید تا حالا چون واگیر داره.احتمال داره حساسیت باشه نگران نباش اصلا

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون