2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست بردار از این کارا 

ینی چی تن‌ماهی خوردم چیزی نشه 

توش سم بوده ؟ 

این حرفا چیه می‌زنین 

از حساسیتتون تو این دوران کم کنید 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ن ولی دبگه نخور

چون شما الان باید ماهی های بدون جیوه مصرف کنی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچت کوسه میشه😐😪

وا چه سوالیه مگ مشکل پیش میاد

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

دست بردار از این کارا  ینی چی تن‌ماهی خوردم چیزی نشه  توش سم بوده ؟  این حرفا چیه ...

چرا راهنمایی اشتباه میکنید گل

بله نباید خورد 

فقط ماهی های بدون جیوه باید مصرف بشه.ماهی های دریا همه دارای جیوه ان

پرورشی باشن بهتره

که تن ماهی هم از ماهی های دریاست

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

الان با یک بار چیزی میشه؟

ن عزیزنگران نباش

چرا راهنمایی اشتباه میکنید گل بله نباید خورد  فقط ماهی های بدون جیوه باید مصرف بشه.ماهی های د ...

نه فداتشم من 

تا وقتی این استرس برای زن باردار باشه از سم و تن‌ماهی بدتره براشون 

اونم تو دوماه یکبار اتفاقی نمیفته 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
میگن جیوه داره تن ماهی روی بچه اثر میذاره

نگران نباش جیگر با یکبار چیزی نمیشه استرس رو دور کن از خودت 

مرسی عزیزم انشاالله

برای منم دعاکن😭 نی نی میخام 

برای منم دعاکن😭 نی نی میخام 

چشم عزیزدلم برات از ته دلم دعا کردم به زودی مادر بشی

عزیزدلم اصلاح سبک کن اگر نمیدونی چیه برام پیام بزار فردا برات توضیح بدم خیلی به بارداری کمک میکنه❤️