2777
2789
عنوان

شما جاي من بوديد ناراحت ميشديد؟

241 بازدید | 17 پست

جريان از اين قراره كه من حدود چندهفتس كات كردم، يه دوست نسبتا صميمي دارم اونم در جريان هست اولش خيلي ميگفت من هستم و تنها نمون و اينا، الان چندباره بهش گفتم بريم بيرون باهم باز سومه كه پيچوند .( ميدونم منظور دار نبود چون همچين ادمي نيست ) كار براش پيش اومده بود. ولي من يكم ناراحت سدم چون نياز داشتم يكم از اين حال و هوا در بيام، ميدونم كسي وظيفه نداره حال منو خوب كنه ولي گاها وجود يه دوست خوب نعمته. و من اصلا دوستاي زيادي ندارم

من باشم دیگه پیشنهاد نمیدم تا خودش بگه 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا بیخیال ما فقط خودمون رو داریم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

واسه همه چس ناله دوستام پیششون بودم ولی تا درددل میکردم میگفتن اینکه چیزی نیست کشش نده😂😂😂

ما خلیم بخدا

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

منم دوست زیادی ندارم

بشین با خودت درد و دل کن

واسه خودت بنویس نوشته هاتو بخون مثل یه دوست در جوابش دلداری بنویس

مطمئنا هیچکس بهتر از خود ادم نمیدونه چشه

برای کودک زخمی درونت خودت مادر مهربونی باش🤍🌙

توقع ندارم، ولي خيلي وقتها منم شرايط مشابهش رو داشتم ولي باهاش بيرون رفتم، شرايط خيلي سختي نبود كه ن ...

بنطرم با هرکی مثل خودش

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
منم دوست زیادی ندارم بسین با خودت درد و دل کن واسه خودت بنویس نوشته هاتو بخون مثل یه دوست در جوابش ...

واقعيتش من ادم دردودل كردن نيستم درونگرام، هدفم بيشتر وقت گذروني و عوض كردن حالم بود . هيچ تفريح خاصي ندارم فقط كارم شده درس، خواب نهايتا فيلم

نه ناراحت نمیشدم. رفیق معنیش این نیست که حتما تو غما همراه باشه. خودمم خیلی وقتا عاشق رفیقامم ولی حو ...

بله درسته من نگفتم دردامو به دوش بكشه فقط هدف وقت گذروني بود كه بيشتر جنبه ي دو طرفه داره

واقعيتش من ادم دردودل كردن نيستم درونگرام، هدفم بيشتر وقت گذروني و عوض كردن حالم بود . هيچ تفريح خاص ...

چون درونگرایی خودت بهتر از هرکسی دردتو میفهمی

چون ماها عادت نداریم خیلی برونز بدیم خودمونو

اگه کسیم نباشه بلدیم چطوری خودمونو ساپورت کنیم