2777
2789
عنوان

قهر_انتظار

66 بازدید | 7 پست

سلام توروخدا بگین من چکارکنم باشوهرم دعوام شده الان قهرم خونه بابامم ۲۶ روز اینجام ولی نه اومده دنبالم ن زنگی نه پیامی چکارکنم یعنی بنظرتون میاد دنبالم

خسس_تتت-تههه💔
بدترین حس دنیا  بدترش ابنه که خودت برگردی بری برنگرد تا بیاد دنبالت  دفعه اوله ؟ ک قهر ...

ن این دفعه سومه ولی نمیاد دنبالم انگار خیلی داغونم راسش من عصبی شدم هرچی لباس کیف چمدون کلا همه رو برداشتم اومدم اونم نمیاد دنبالم چکار کنم 

خسس_تتت-تههه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم راه درست نمیدونم چیه فقط برات آرامش میخام،از خدا میخام ۹هرچه بصلاحته برات پیش بیاد

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
تورو خدا برام دعا میکنی خیلی دلم گرفته

عزیزم درکت میکنم منم حالم خوب نیس،خدا بهت ارامش بده بهترینارو برات رقم بزنه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
عزیزم درکت میکنم منم حالم خوب نیس،خدا بهت ارامش بده بهترینارو برات رقم بزنه

خدا هرچی میخای بهت بده به حق ابلفضل بخدا دعات میکنم منو یادت نره خیلی داغونم

خسس_تتت-تههه💔
خدا هرچی میخای بهت بده به حق ابلفضل بخدا دعات میکنم منو یادت نره خیلی داغونم

ممنونم از دعای خوبت از ته قلبم از خدا برات آرامش میخام خدا عشق و محبت بیاره به زندگیتون